Διαγωνισμός με δώρα υποτροφίες στις Σχολές Καπάτου

Αν δεν είσαι ήδη μαθητής των Σχολών Καπάτου και έχεις ολοκληρώσει τα επίπεδα Β1 ή Β2 στα Ιταλικά ή τα Ισπανικά, μπορείς να κερδίσεις μια πλήρη υποτροφία για το επόμενο επίπεδο στις Σχολές μας. Πώς; Στείλε μας μια έκθεση (150-180 λέξεις) με το παρακάτω θέμα, ανάλογα με τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει.
Ιταλικά: Cosa rappresenta per te l’ Italia
Ισπανικά: ¿Qué visión tienes de España, de su cultura y del idioma español? ¿Si ya has visitado España, ha cambiado tu visión gracias al viaje que hiciste?
Τα καλύτερα γραπτά (1 για κάθε γλώσσα), με έγκριση της διδακτικής ομάδας των Σχολών Καπάτου θα κερδίσουν από μια πλήρη υποτροφία για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-16 (για τα επίπεδα Β2 ή Γ1), ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 10% στα ετήσια δίδακτρα.
Οι εκθέσεις πρέπει να σταλούν στο [email protected] με θέμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ» ή «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ» έως και την Παρασκευή 2/10.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο FACEBOOK στις 7/10. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με email.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.