Στη Βαρκελώνη με τις Σχολές Καπάτου

Σχολές Καπάτου Στη Βαρκελώνη με τις Σχολές Καπάτου
Θέλετε να γνωρίσετε την κουλτούρα της Ισπανίας, να αποκτήσετε μία πρώτη γνωριμία με τη γλώσσα και να την εξασκήσετε; Ταξιδέψτε στη Βαρκελώνη με τις Σχολές Καπάτου από τις 8 έως και τις 13 Νοεμβρίου 2016. Η εκδρομή οργανώνεται από το SWEN travel και 2 μέλη της ομάδας θα είναι μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.   Στην τιμή περιλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια (απευθείας πτήσεις) Φοροι Αεροδρομίου Βαλίτσα 23κιλών και χειραποσκευή Διαμονή στο Peninsular Hotel Πρωινό στο Peninsular Hotel Οδηγός με προτάσεις φαγητού και ποτού Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής το οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας tailor made προγράμματος εκδρομής   Τιμή: 359 Ευρώ σε τετράκλινο δωμάτιο Τιμή: 369 Ευρώ σε τρίκλινο δωμάτιο Τιμή: 379 Ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο   *Γίνονται κρατήσεις θέσεων με την προκαταβολή του ποσού των 160 Ευρώ ως 23/5 (μη επιστρέψιμη) Εξόφληση ως 15 Σεπτεμβρίου Μετά τις 23/5 δε θα ισχύουν οι παραπάνω τιμές.   Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία. Mπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα των Σχολών στο Facebook.   Δείτε το video, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε 🙂
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.