Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου απονεμήθηκαν τα βραβεία Goya 2019, τα ισπανικά βραβεία κινηματογράφου.

Η τελετή των βραβείων Goya διεξήχθη στο Palacio de Congresos y Exposiciones στην ισπανική πόλη Σεβίλλη.

Μία από τις ταινίες με τις μεγαλύτερες διακρίσεις ήταν το πολιτικό θρίλερ «El reino», το οποίο κέρδισε το βραβείο σε 7 από τις 13 υποψηφιότητες που είχε. Τα βραβεία ήταν: Σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου, Α’ αντρικού ρόλου, Β’ αντρικού ρόλου, πρωτότυπης μουσικής, μοντάζ και ήχου.

Η ταινία όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η ταινία «Campeones», η οποία κατέκτησε τη μέγιστη διάκριση του θεσμού Βραβεία Goya 2019. Συγκεκριμένα, το βραβείο καλύτερης ταινίας, καθώς επίσης και το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού. Επιπροσθέτως, το βραβείο καλύτερου ηθοποιού – αποκάλυψη για τον Jesús Vidal. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο οποίος είναι προπονητής μπάσκετ στην Α’ εθνική κατηγορία της Ισπανίας, μετά από πολλές προσωπικές αποτυχίες βρίσκεται αναγκασμένος να προπονήσει μια ομάδα μπάσκετ. Η ομάδα αυτή αποτελείται από άτομα με νοητική αναπηρία. Και αυτό που ξεκινάει ως κόλαση για τον πρωταγωνιστή, μετατρέπεται σιγά σιγά σε δώρο. Σε μια συναισθηματική εμπειρία που θα του αλλάξει τη ζωή.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές Encuentros Españoles και Español Enpráctica. Με τα βοηθήματα Gramatica della lengua española, A con jugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.