Το ειδικό μάθημα ισπανικών για τις Πανελλαδικές του 2018, εξετάστηκε το Σάββατο στις 23/06. Τα θέματα για το ειδικό μάθημα ισπανικών μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, αναμένονται μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου.

Οι Σχολές Καπάτου βρίσκονται πάντα κοντά σας για να δώσουν λύσεις. Είμαστε στη διάθεσή σας για την ανάλυση των θεμάτων των εξετάσεων για το ειδικό μάθημα των  ισπανικών.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Μαθήματα ιταλικών και ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών και ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών και ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Ενημερωθείτε για τα νέα θερινά τμήματα αρχαρίων ιταλικών, ισπανικών, τουρκικών και γερμανικών που ξεκινούν σύντομα, καλώντας στο 210 38 03 355.

Επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές στο ειδικό μάθημα των Ισπανικών. Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους

https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/geniko-lykeio-m/anakoinwseis-gel/35517-23-06-18-ta-themata-ton-eidikon-mathimaton-ton-panelladikon-eksetaseon-2