Αν είσαι φοιτητής/φοιτήτρια στο τμήμα της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και δυσκολεύεσαι στις σπουδές σου, οι ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΠΑΤΟΥ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να σταθούν στο πλευρό σου και να σε στηρίξουν, δημιουργώντας ένα ειδικό τμήμα για σπουδαστές Ιταλικής Φιλολογίας και εγγυώμενες σίγουρα αποτελέσματα.

Το ειδικό αυτό τμήμα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του τμήματος των Ιταλικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, λειτουργώντας σε δυο παράλληλες κατευθύνσεις.

  • Σε πρώτο επίπεδο παρέχουμε στους σπουδαστές τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να βελτιώσουν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους στην ιταλική γλώσσα, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με ευκολία στα μαθήματα της Ιταλικής Φιλολογίας. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας την πολυετή μας διδακτική πείρα, μιας και οι περισσότεροι και οι περισσότερες θα είστε οι μελλοντικοί/ές μας συνάδελφοι.
  • Σε δεύτερο επίπεδο, παρέχουμε ενισχυτική διδασκαλία σε πολύ μεγάλο μέρος των μαθημάτων της Ιταλικής Φιλολογίας, από τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία μέχρι την Ιστορία και τη Διδακτική. Τα μαθήματα παραδίδονται από πολύ έμπειρο, αξιόπιστο και καταρτισμένο προσωπικό, γέννημα και θρέμμα της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Το τμήμα αυτό έχει δημιουργηθεί με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι από τη διευθύντρια των Σπουδών Γιώτα Καπάτου σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό των Σχολών μας. Το περιεχόμενο του ειδικού τμήματος για την ΙΤΑΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα των συμμετεχόντων. Η βοήθεια που παρέχεται είναι σε πολλαπλά επίπεδα. Όπως και να έχει, αυτό που σας εγγυόμαστε είναι η αξιοπιστία και τα σίγουρα θετικά αποτελέσματα.

Το νέο αυτό τμήμα περιλαμβάνει μία δίωρη παρακολούθηση ανά εβδομάδα, με ετήσιο κόστος 480 ευρώ.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά των Σχολών μας στο 210 3803355