Εκδοτικός Οίκος Primus 2018-06-05T16:33:33+00:00

Εκδοτικός Οίκος Primus Όμιλος Καπάτου

Ο εκδοτικός Οίκος Primus Edizioni ιδρύθηκε στην Αθήνα, τον Ιούλιο του 1990 από την καθηγήτρια Γιώτα Καπάτου, ιδρύτρια και διευθύντρια των Σχολών Καπάτου.

Η ανάγκη δημιουργίας του προέκυψε από το γεγονός ότι οι σπουδαστές των ιταλικών στην Ελλάδα αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο και χρειάζονταν διδακτικό υλικό, το οποίο να είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Από το πρώτο βιβλίο μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλά χρόνια, το εκδοτικό έργο περιλαμβάνει όχι μόνο την ιταλική, αλλά και την ισπανική και την κινεζική γλώσσα, όμως οι στόχοι έχουν παραμείνει αναλλοίωτοι. Να δημιουργούμε διδακτικό υλικό, το οποίο να είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Ελλήνων σπουδαστών, και το οποίο θα καλύπτει με πλήρη και αποτελεσματικό τρόπο κάθε πτυχή της διδασκαλίας μιας ξένης γλώσσας.

Οι συγγραφικές ομάδες, υπό την καθοδήγηση της Γιώτας Καπάτου, αποτελούνται από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους στην τάξη για να δημιουργήσουν πρωτότυπο, σύγχρονο υλικό, το οποίο πάνω απ’ όλα βοηθά τους σπουδαστές να μάθουν σε βάθος τη γλώσσα, και παράλληλα να μπορούν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι απαραίτητες για το βιογραφικό του κάθε σπουδαστή μας.

Οι εκδόσεις μας, περιλαμβάνουν πλήρεις μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και εγχειρίδια γραμματικής, λεξικά και ειδικά βοηθήματα, και ανανεώνονται συνεχώς προκειμένου να παραμένουν επίκαιρες.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βιβλία για κάθε γλώσσα και επίπεδο.