ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ <

Ο εκδοτικός Οίκος Primus Εκδόσεις ιδρύθηκε στην Αθήνα, τον Ιούλιο του 1990 από την καθηγήτρια Γιώτα Καπάτου, ιδρύτρια και διευθύντρια των Σχολών Καπάτου.

Η ανάγκη δημιουργίας του προέκυψε από το γεγονός ότι οι σπουδαστές των ιταλικών στην Ελλάδα αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο και χρειάζονταν διδακτικό υλικό, το οποίο να είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Από το πρώτο βιβλίο μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το εκδοτικό έργο περιλαμβάνει όχι μόνο την ιταλική, αλλά και την ισπανική και την κινεζική γλώσσα, όμως οι στόχοι παραμένουν αναλλοίωτοι. Δημιουργούμε διδακτικό υλικό, το οποίο να είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Ελλήνων σπουδαστών. Το διδακτικό υλικό θα καλύπτει με πλήρη και αποτελεσματικό τρόπο κάθε πτυχή της διδασκαλίας μιας ξένης γλώσσας.

Οι συγγραφικές ομάδες, υπό την καθοδήγηση της Γιώτας Καπάτου, αποτελούνται από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς. Χρησιμοποιούν τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους στην τάξη για να δημιουργήσουν πρωτότυπο, σύγχρονο υλικό, το οποίο πάνω απ’ όλα βοηθά τους σπουδαστές να μάθουν σε βάθος τη γλώσσα. Παράλληλα μπορούν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι απαραίτητες για το βιογραφικό του κάθε σπουδαστή μας.

Οι εκδόσεις μας, περιλαμβάνουν πλήρεις μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και εγχειρίδια γραμματικής, λεξικά και ειδικά βοηθήματα, και ανανεώνονται συνεχώς προκειμένου να παραμένουν επίκαιρες.

Για να δείτε αναλυτικά και να αγοράσετε online τα βιβλία για κάθε γλώσσα και επίπεδο μπορείτε να επισκεφτείτε το eshop των Εκδόσεων Primus www.primus-edizioni.gr