Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος ξένης γλώσσας «ΙΤΑΛΙΚΑ»

Στην εξέταση για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΙΤΑΛΙΚΑ» μπορούν να συμμετάσχουν οι εξής:

α) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  Σε Αττική, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του συγκροτήματος 2ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης – 2ου Γ/σίου Νέας Σμύρνης – 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Σμύρνης – 3ου Γ/σίου Νέας Σμύρνης (Νικομήδειας 7- 9, Τ.Κ. 17124 – Νέα Σμύρνη).

β) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (πλην της ΔΔΕ Ξάνθης), θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (Καρόλου Ντηλ 24, Τ.Κ. 54623 – Θεσσαλονίκη).

γ) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης θα εξεταστούν στο ΡΕΘΥΜΝΟ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου (Λ. Κουντουριώτη 1, Τ.Κ. 74132 – Ρέθυμνο).

δ) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Νόρμαν 57, Τ.Κ. 26223 – Πάτρα)

Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος ξένης γλώσσας «ΙΣΠΑΝΙΚΑ»

Στην εξέταση για το ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας «ΙΣΠΑΝΙΚΑ» μπορούν να συμμετάσχουν οι εξής:

α) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  Σε Αττική, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ. Και πιο συγκερκιμένα, στα παρακάτω Εξεταστικά Κέντρα, ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου τους.

  1. Στο Ε.Κ. του Προτύπου Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Σωτήρος Διός 17, Τ.Κ. 18535 – Πειραιάς) όσων το επώνυμο αρχίζει από Α έως και ΜΕ.
  2. Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Πειραιά (Κ. Μαυρομιχάλη 14 και Παπαστράτου, Τ.Κ. 18545 – Πειραιάς), όσων το επώνυμο αρχίζει από ΜΙ έως και Χ.

β) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε Θεσσαλία, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (πλην της ΔΔΕ Ξάνθης), θα εξεταστούν στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του 31ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (Αναξιμάνδρου 79, Τ.Κ. 54250 – Θεσσαλονίκη).

γ) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κρήτης θα εξεταστούν στο ΡΕΘΥΜΝΟ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου (Λ. Κουντουριώτη 1, Τ.Κ. 74132 – Ρέθυμνο).

δ) Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Ήπειρο θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ. Και συγκεκριμένα, στο Ε.Κ. του 12ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Ελ. Βενιζέλου 196, Τ.Κ. 26335 – Πάτρα).

Καλή επιτυχία!