ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ <

Μετά από κάθε κύκλο σπουδών ο σπουδαστής στοχεύει στην απόκτηση πτυχίου γλωσσομάθειας. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός απαιτείται ιδιαίτερη προετοιμασία:

  • με εξάσκηση past papers,
  • καθοδήγηση στον σχεδιασμό της έκθεσης,
  • ιδιαίτερη προσοχή και εξάσκηση στο listening με ακουστικό υλικό με το οποίο ο κάθε σπουδαστής μπορεί να εξασκηθεί από το χώρο του

Το σχεδιαστικά προσεγμένο πλάνο σπουδών, οι καταξιωμένοι καθηγητές μας και τα βιβλία μας θα είναι το όπλο σου προκειμένου να κατακτήσεις την πιστοποίηση που επιθυμείς.

TA ΤΜΗΜΑΤΑ MAΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 
ΕΠΙΠΕΔAΑ1-Α2-Β1-Β2-Γ1-Γ2
ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ20

 

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

TA TMHMATA MAΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔA
Α1-Α2-Β1-Β2-Γ1-Γ2
ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ
20

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Οι πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας ιδιαίτερα στα υψηλότερα επίπεδα, πέρα από ένα ισχυρό εφόδιο
σε οποιαδήποτε βιογραφικό, θα σου δώσουν μόρια για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ,
καθώς και για την Σχολή Ξεναγών.

 Στις Σχολές μας, σε συνεργασία με τους καθηγητές σου, θα αποφασίσεις ποια πιστοποίηση καλύπτει
με τον καλύτερο τρόπο τις δικές σου ανάγκες.  Οι Σχολές μας υπερέχουν  στην προετοιμασία των σπουδαστών μας
για τις εξετάσεις πιστοποίησης καθώς ο αριθμός των επιτυχόντων είναι  πολύ υψηλός.

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
«Μαθητές μας σήμερα… καθηγητές αύριο».

Κοντά μας θα προετοιμαστείς με τον πλέον κατάλληλο τρόπο για τις εξετάσεις του ειδικού μαθήματος των Ισπανικών για την εισαγωγή στην Ισπανική Φιλολογία.

Στις Σχολές μας παρέχονται ειδικά τμήματα προετοιμασίας για σίγουρη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την εισαγωγή στην Ισπανική Φιλολογία.

Το Τμήμα της Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) ιδρύθηκε το 2009. Έχει ως αντικείμενο τη γλώσσα, τη λογοτεχνία  και τον πολιτισμό της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Η γλωσσολογία, η ψυχολογία και η παιδαγωγική αποτελούν βασικά μαθήματα της σχολής. Τα προγράμματα σπουδών είναι έτσι δομημένα ώστε οι φοιτητές να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου γνώσεις της ισπανικής γλώσσας. Οι πτυχιούχοι της Ισπανικής γλώσσας και φιλολογίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ισπανική γλώσσα για διδακτικούς και επιστημονικούς σκοπούς. Μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής παιδείας.

Επιπλέον, αν είσαι ήδη φοιτητής της Ισπανικής Φιλολογίας, κοντά μας μπορείς να βελτιώσεις το επίπεδο των ισπανικών σου, καθώς για την επιτυχή παρακολούθηση των περισσότερων μαθημάτων απαιτείται πολύ καλή γνώση της γλώσσας.
(ακολούθησε τον σύνδεσμο και δες το πρόγραμμα σπουδών της Ισπανικής Φιλολογίας εδώ).

Ισπανική Φιλολογία – Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Ο εκσυγχρονισμός της παιδείας και της τεχνολογίας οδήγησαν στη δημιουργία Ανοικτού Πανεπιστημίου. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη μόρφωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Πολλοί από αυτούς επιλέγουν να φοιτούν στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο λόγω φόρτου εργασίας και έντονου τρόπου ζωής. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν από το σπίτι επιλέγοντας ο ίδιος ο σπουδαστής τον χρόνο και το ρυθμό φοίτησης. Ένα από τα τμήματα του  Ανοικτού Πανεπιστημίου είναι και η Ισπανική Φιλολογία. Για την παρακολούθηση του τμήματος δεν υπάρχουν εισαγωγικές εξετάσεις. Ο απόφοιτος του Ανοικτού Πανεπιστημίου του τμήματος της φιλολογίας έχει την δυνατότητα διδασκαλίας της ισπανικής γλώσσας.

Για το πρόγραμμα σπουδών της Ισπανικής Φιλολογίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου ακολουθήστε τον σύνδεσμο.