Ιταλικά Επίπεδο Β2

Incontri  – Medio

Corso di italiano per stranieri.

Εύχρηστο εγχειρίδιο, ακολουθεί τη σειρά Incontri και είναι χωρισμένο σε 15 θεματικές ενότητες. Πρόκειται για ένα βιβλίο πλούσιο σε επικοινωνιακά και κοινωνικά ερεθίσματα. Το λεξιλόγιο, τα θέματα, οι γλωσσικές λειτουργίες και τα γραμματικά φαινόμενα ακολουθούν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις γλώσσες και τις πιστοποιήσεις του επιπέδου B2.

ISBN: 978-960-6833-15-1   |   Αρ. σελ. 208   |   Δείγμα PDF

Αγοράστε το τώρα online!

In pratica – Medio

Libro di esercizi grammaticali.

Βιβλίο θεωρίας της ιταλικής γραμματικής με ασκήσεις και γλωσσικές δραστηριότητες για το επίπεδο medio Β2. Ανταποκρίνεται σε όλες τις διδακτικές ανάγκες, παρουσιάζοντας τις γραμματικές δομές με αναλυτικούς πίνακες και επεξηγηματικά σχόλια. Επαληθεύει τη γνώση με ασκήσεις ποικίλης τυπολογίας δηλαδή, πολλαπλές επιλογές, ερωτήσεις κατανόησης, ασκήσεις συμπλήρωσης (cloze), αντιστοίχηση φράσεων, σταυρόλεξα κλπ., καθώς και με test βαθμιαίας δυσκολίας βασισμένα σε αυθεντικό γλωσσικό υλικό. Προετοιμάζει με επιτυχία για τις εξετάσεις διάφορων διπλωμάτων γλωσσομάθειας.

ISBN: 978-960-7253-96-5     |    Αρ. σελ. 176   |   Δείγμα PDF

Αγοράστε το τώρα online!

Momento d’ascolto – Medio / Superiore

Ακουστικοί διάλογοι.

Το εγχειρίδιο αυτό στοχεύει στο να διεισδύσει ο μαθητής στο πνεύμα των εξετάσεων πιστοποίησης και κατά συνέπεια στην επιτυχία του. Η τυπολογία των ασκήσεων δηλαδή πολλαπλών επιλογών, συμπλήρωση κενών στα κείμενα, επιλογή στην κατανόηση, συμπληρώνεται από την τελική βαθμολογία αυταξιολόγησης του τεστ. Περιλαμβάνει τις λύσεις των ασκήσεων. Καλύπτει το επίπεδο B2-C1.

ISBN: 960-7253-41-8   |    Αρ. σελ. 48   |   Δείγμα PDF

Αγοράστε το τώρα online!

Mirandolina

Ιστορίες για εύκολη ανάγνωση.

Η ιστορία της “χειραφετημένης” Mirandolina, της κεντρικής ηρωίδας του έργου Locandiera του κωμωδιογράφου Carlo Goldoni (1707-1793). Μια μοντέρνα γυναίκα που πολιορκήθηκε από ευγενείς κυρίους αλλά συνάντησε και… Απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν έρθει σε πρώτη επαφή με τα ιταλικά.

ISBN: 960-7253-70-1   |   Αρ. σελ. 40   |   Δείγμα PDF

Αγοράστε το τώρα online!