ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ <

αλληλεγγύη, solidarietà, solidaridad, solidariedade, солидарность, solidarity, dayanışma, solidaritet, Solidarität, 团结

Οι σχολές μας δημιουργήθηκαν το 1983 και από τότε εξελίσσονται συνεχώς σαν εκπαιδευτικός και κοινωνικός οργανισμός.

Πάντα κοντά στους νέους, στις σπουδές τους και στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες, πορευόμαστε με σκοπό και γνώμονα τη γνώση.

Η γνώση των ξένων γλωσσών είναι σημαντικό εφόδιο για τους ανθρώπους, πόσο μάλλον για τους σπουδαστές που είναι και το μέλλον της κοινωνίας μας.

Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας, ανοιχτούς ορίζοντες, καινούργιες πρωτόγνωρες κοινωνίες, νοοτροπίες, τρόπους ζωής και επικοινωνίας άλλων λαών.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε απλά να μιλάμε για το πλούσιο σε δραστηριότητες παρελθόν μας, που είναι γνωστό στον χώρο της εκπαίδευσης. Αλλά οφείλουμε και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, και στο μέλλον.

Εθελοντισμόςπροσφοράαφοσίωση είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στους σπουδαστές μας. Στοιχεία που, κι εμείς με τη σειρά μας, πήραμε από τους παλαιότερους.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκαν μικρές ομάδες σπουδαστών από τα τμήματα των σχολών μας, με σκοπό τη συμβολή στην προσφορά αγαθών, σε ανθρώπους και ιδρύματα που είχαν ανάγκη. Η πρώτη κοινωνική μας δράση ξεκίνησε με την ίδρυση των Σχολών μας και πρώτος μας σταθμός ήταν η UNICEF.

Όλα αυτά δεν ήταν μια ατομική προσπάθεια κι ούτε έγιναν όλα σε μια μέρα. Όπως άλλωστε ούτε κι ο κόσμος. Χρειάστηκαν άνθρωποι· οι καθηγητές μας, το διοικητικό μας προσωπικό, οι σπουδαστές μας, οι φίλοι μας και άλλοι πολλοί. Αλλά όλοι με όραμα και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον.

Είμαστε υπερήφανοι για όλα αυτά.

Γιώτα Καπάτου

Kapatou Running Team

Γράψου στην ομάδα τρεξίματος των Σχολών Καπάτου & έλα να τρέχουμε παρέα!

Είναι δωρεάν!!!

«νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Στις Σχολές Καπάτου διδάσκουμε από το 1983 τις γλώσσες που αγαπάμε και επενδύουμε στη μόρφωση εκατοντάδων ανθρώπων ετησίως!!!

Με τη βοήθεια του εξαιρετικού personal trainer και συνεργάτη μας Evangelos Anagnostopoulos ξεκινήσαμε να φροντίζουμε και την υγεία του σώματος των μαθητών μας!!!

Ο αγαπημένος μας καθηγητής Ιταλικών Giovanni Fugari Akritidis θα είναι βοηθός καθηγητή αυτή τη φορά.

Τρέχουμε μαζί 2 Κυριακές το μήνα & παίρνουμε μέρος στους αγώνες!!!

* Για να γίνεις μέλος της ομάδας τρεξίματος πρέπει να είσαι μαθητής των Σχολών Καπάτου.

* Στείλε προσωπικό μήνυμα στον Evangelos Anagnostopoulos για να σε προσθέσει στην ομάδα. 

* Η συνδρομή που πρέπει να καταβάλεις είναι απλά να γίνεις καλύτερος μαθητής!!! 

Ευγενική χορηγία των Σχολών Καπάτου προς τους αγαπημένους της μαθητές.

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019

Η ομάδα Kapatou Running Team πήρε μέρος στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας που διεξήγθη στις 17 Μαρτίου 2019.

Καλησπέρα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, ως αναφορά την συμμετοχή μου στην ομάδα Kapatou Running team
Σε κάθε προπόνηση Κυριακής πήγαινα με χαρά, γιατί έπαιρνα ενέργεια και γνώσεις από τον εξαίρετο προπονητή μας. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αγώνα δρόμου, δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω Αυτό το οφείλω στον προπονητή μας, που μας προπόνησε σε σωστά και μας έδωσε σημαντικές συμβουλές να τα καταφέρουμε.
Τέλεια εμπειρία!! Ευχαριστούμε πολύ κύριε προπονητά. Και τις Σχολές Καπάτου και για την χορηγία της μπλούζας!!!
Σας ευχαριστώ και πάλι.!!!!!

36ος Μαραθώνιος Αθήνας

11 Νοεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια σ’ όλους όσους συμμετείχαν στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας!!! 
Σας θαυμάζουμε και χαιρόμαστε πάντα για την επιτυχία σας.

«Να θυμάστε πως η συμμετοχή είναι νίκη» με αυτήν τη φράση ενθάρρυνε την ομάδα πριν την εκκίνηση ο Personal Trainel της καρδιάς μας Βαγγέλης!!!

Βράβευση των Σχολών μας

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Περιστερίου για το βραβείο που απένειμε στη Διευθύντρια των Σχολών μας Γιώτα Καπάτου για τη συμμετοχή μας στη δράση «Σε έχω έννοια»!

Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σε όλους εσάς, τους αγαπημένους μας μαθητές, καθηγητές, το προσωπικό και τους φίλους των Σχολών μας που στηρίξατε αυτήν την προσπάθεια!!! 

Είναι μεγάλη μας τιμή που σας έχουμε δίπλα μας.

Στην εκδήλωση απονομής παρευρέθηκαν η Διευθύντρια των Σχολών μας Γιώτα Καπάτου, η Αναστασία Καπάτου & ο Μάριος Μαρτίνος!

Δεκέμβριος 2018

«Σε έχω έννοια»

«Σε έχω έννοια» είναι ο τίτλος της κοινωνικής δράσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Περιστερίου και στηρίζουμε όλοι εμείς στις ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΠΑΤΟΥ. Πρόκειται για μια δράση στοχευμένης κοινωνικής πολιτικής, που απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Κάθε μήνα προϊόντα πρώτης ανάγκης ταξιδεύουν σε όλα τα σημεία της Ελλάδας φτάνοντας στην πόλη που ζουν φοιτητές, δημότες Περιστερίου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που για ακόμη μία χρονιά μας στηρίξατε στην προσπάθειά μας και ιδιαίτερα τους μαθητές μας Τάσο Νίκα και Παναγιώτη Φιλόπουλο & τους καθηγητές μας Giovanni Fugari Akritidis, Βάνα, Ευθύμη & τη γραμματέα μας Σταυρούλα που μας βοήθησαν στην παράδοση.

Η διευθύντρια των Σχολών μας Γιώτα Καπάτου & η Αναστασία Καπάτου νιώθουν περήφανες για την προθυμία & την ευαισθητοποίηση των αγαπημένων μας σπουδαστών!!!!

Ευχαριστίες του Δήμου Περιστερίου

Για μια ακόμη φορά, οι Σχολές Ξένων Γλωσσών Καπάτου έκαναν πράξη την αλληλεγγύη του προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την πολυετή κρίση και δίνουν το παράδειγμα για την ανάληψη παρόμοιων πρωτοβουλιών.
Η διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Οργανισμού με Επικεφαλής τις κ.κ. Γιώτα και Σούλα Καπάτου μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη, κατά την παραλαβή τους μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη προς τον εκπαιδευτικό οργανισμό για την πράξη τους και όπως δήλωσε η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη των οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Δεκέμβριος 2017

Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι

Οι Σχολές Καπάτου ευχαριστούν όλους εσάς, τους μαθητές και τους καθηγητές μας που στηρίξατε την προσπάθειά μας και πετύχαμε το στόχο μας να μαζέψουμε εκατοντάδες χιλιάδες καπάκια.

Η Αναστασία Καπάτου, η Λίτσα Τσιάβου, ο Βαγγέλης Κεράστας και η Αγγελική Μαγγίνα εκ μέρους των Σχολών μας παρέδωσαν τα καπάκια στον υπεύθυνο δράσης του Δήμου Περιστερίου κύριο Μπάμπη Δούναβη.

Σύντομα η ομάδα των Σχολών μας σε συνεργασία με το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη θα χαρίσουν το χαμόγελο σε έναν νέο ή νέα και θα παραδώσουν το αμαξίδιο στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ χάρη σε όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νιώθουμε περήφανοι που είστε δίπλα μας!

Μέσα από την πρωτοποριακή δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» προχωρήσαμε στην παράδοση ενός ακόμη αμαξιδίου, αυτήν τη φορά, στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ. Ο Δήμος Περιστερίου μέχρι σήμερα έχει δώσει πάνω από δέκα αμαξίδια σε συλλόγους και ωφελούμενους, προσπαθώντας να βοηθήσουμε άτομα με πραγματικές ανάγκες. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης είναι η ψυχή αυτής της σημαντικής δράσης. Βέβαια, χωρίς τους εθελοντές και υποστηρικτές, όπως είναι οι Σχολές Ξένων Γλωσσών “Καπάτου”, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε το στόχο να προσφέρουμε το χαμόγελο σε άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα.

Δεκέμβριος 2016

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Καπάτου παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περιστερίου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Καπάτου προχώρησε -για μια ακόμη φορά- σε μια κίνηση αγάπης και προσφοράς για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης του Περιστερίου.

Η Διευθύντρια των Σχολών Ξένων Γλωσσών Γιώτα Καπάτου μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, προς την κα Καπάτου για την πρωτοβουλία της, η οποία προσφέρει χαρά, χαμόγελα και ζεστασιά στις αναξιοπαθούσες οικογένειες και στα παιδιά τους.
Δυστυχώς οι αιτήσεις ένταξης συμπολιτών μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αυξάνονται δραματικά, με συνέπεια να δυσκολεύει ο σκοπός του, που είναι να μην μείνει κανένας Περιστεριώτης χωρίς φαγητό.

Δεκέμβριος 2015

Κάλεσμα αλληλεγγύης για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Περιστερίου και για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ευχαριστίες απο το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ακολουθεί απόσπασμα της ευχαριστήριας επιστολής από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική χορηγία ειδών στον οργανισμό μας. Η κάθε προσφορά είναι για εμάς μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό…
… Γιατί… «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!

Σας ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Δεκέμβριος 2014

Συγκέντρωση τροφίμων
και ειδών υγιεινής
για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 
 

αλληλεγγύη, solidarietà, solidaridad, solidariedade, солидарность, solidarity, dayanışma, solidaritet, Solidarität, 团结

Οι σχολές μας δημιουργήθηκαν το 1983 και από τότε εξελίσσονται συνεχώς σαν εκπαιδευτικός και κοινωνικός οργανισμός.

Πάντα κοντά στους νέους, στις σπουδές τους και στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες, πορευόμαστε με σκοπό και γνώμονα τη γνώση.

Η γνώση των ξένων γλωσσών είναι σημαντικό εφόδιο για τους ανθρώπους, πόσο μάλλον για τους σπουδαστές που είναι και το μέλλον της κοινωνίας μας.

Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας, ανοιχτούς ορίζοντες, καινούργιες πρωτόγνωρες κοινωνίες, νοοτροπίες, τρόπους ζωής και επικοινωνίας άλλων λαών.

Σήμερα, λοιπόν, που αυτή η κοινωνία δοκιμάζεται, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να πούμε ότι ο σημερινός γιατρός ή ο ψυχολόγος, που προσφέρει, χωρίς αμοιβή, τις υπηρεσίες του σε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ότι έμαθε ιταλικά σε εμάς και σπούδασε στην Ιταλία.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε απλά να μιλάμε για το πλούσιο σε δραστηριότητες παρελθόν μας, που είναι γνωστό στον χώρο της εκπαίδευσης. Αλλά οφείλουμε και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, και στο μέλλον.

Εθελοντισμόςπροσφοράαφοσίωση
είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στους σπουδαστές μας. Στοιχεία που, κι εμείς με τη σειρά μας, πήραμε από τους παλαιότερους.

Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκαν μικρές ομάδες σπουδαστών από τα τμήματα των σχολών μας, με σκοπό τη συμβολή στην προσφορά αγαθών, σε ανθρώπους και ιδρύματα που είχαν ανάγκη. Η πρώτη κοινωνική μας δράση ξεκίνησε με την ίδρυση των Σχολών μας και πρώτος μας σταθμός ήταν η UNICEF.

Όλα αυτά δεν ήταν μια ατομική προσπάθεια κι ούτε έγιναν όλα σε μια μέρα. Όπως άλλωστε ούτε κι ο κόσμος. Χρειάστηκαν άνθρωποι· οι καθηγητές μας, το διοικητικό μας προσωπικό, οι σπουδαστές μας, οι φίλοι μας και άλλοι πολλοί. Αλλά όλοι με όραμα και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον.

Είμαστε υπερήφανοι για όλα αυτά.

Γιώτα Καπάτου

Kapatou Running Team

Γράψου στην ομάδα τρεξίματος των Σχολών Καπάτου & έλα να τρέχουμε παρέα!

Είναι δωρεάν!!!

«νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Στις Σχολές Καπάτου διδάσκουμε από το 1983 τις γλώσσες που αγαπάμε και επενδύουμε στη μόρφωση εκατοντάδων ανθρώπων ετησίως!!!

Με τη βοήθεια του εξαιρετικού personal trainer και συνεργάτη μας Evangelos Anagnostopoulos ξεκινήσαμε να φροντίζουμε και την υγεία του σώματος των μαθητών μας!!!

Ο αγαπημένος μας καθηγητής Ιταλικών Giovanni Fugari Akritidis θα είναι βοηθός καθηγητή αυτή τη φορά.

Τρέχουμε μαζί 2 Κυριακές το μήνα & παίρνουμε μέρος στους αγώνες!!!

* Για να γίνεις μέλος της ομάδας τρεξίματος πρέπει να είσαι μαθητής των Σχολών Καπάτου.

* Στείλε προσωπικό μήνυμα στον Evangelos Anagnostopoulos για να σε προσθέσει στην ομάδα. 

* Η συνδρομή που πρέπει να καταβάλεις είναι απλά να γίνεις καλύτερος μαθητής!!! 

Ευγενική χορηγία των Σχολών Καπάτου προς τους αγαπημένους της μαθητές.

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019

Η ομάδα Kapatou Running Team πήρε μέρος στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας που διεξήγθη στις 17 Μαρτίου 2019.

Καλησπέρα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, ως αναφορά την συμμετοχή μου στην ομάδα Kapatou Running team
Σε κάθε προπόνηση Κυριακής πήγαινα με χαρά, γιατί έπαιρνα ενέργεια και γνώσεις από τον εξαίρετο προπονητή μας. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αγώνα δρόμου, δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω Αυτό το οφείλω στον προπονητή μας, που μας προπόνησε σε σωστά και μας έδωσε σημαντικές συμβουλές να τα καταφέρουμε.
Τέλεια εμπειρία!! Ευχαριστούμε πολύ κύριε προπονητά. Και τις Σχολές Καπάτου και για την χορηγία της μπλούζας!!!
Σας ευχαριστώ και πάλι.!!!!!

36ος Μαραθώνιος Αθήνας

11 Νοεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια σ’ όλους όσους συμμετείχαν στον 36ο Μαραθώνιο Αθήνας!!! 
Σας θαυμάζουμε και χαιρόμαστε πάντα για την επιτυχία σας.

«Να θυμάστε πως η συμμετοχή είναι νίκη» με αυτήν τη φράση ενθάρρυνε την ομάδα πριν την εκκίνηση ο Personal Trainel της καρδιάς μας Βαγγέλης!!!

Βράβευση των Σχολών μας

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Περιστερίου για το βραβείο που απένειμε στη Διευθύντρια των Σχολών μας Γιώτα Καπάτου για τη συμμετοχή μας στη δράση «Σε έχω έννοια»!

Αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σε όλους εσάς, τους αγαπημένους μας μαθητές, καθηγητές, το προσωπικό και τους φίλους των Σχολών μας που στηρίξατε αυτήν την προσπάθεια!!! 

Είναι μεγάλη μας τιμή που σας έχουμε δίπλα μας.

Στην εκδήλωση απονομής παρευρέθηκαν η Διευθύντρια των Σχολών μας Γιώτα Καπάτου, η Αναστασία Καπάτου & ο Μάριος Μαρτίνος!

Δεκέμβριος 2018

«Σε έχω έννοια»

«Σε έχω έννοια» είναι ο τίτλος της κοινωνικής δράσης που πραγματοποιεί ο Δήμος Περιστερίου και στηρίζουμε όλοι εμείς στις ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΠΑΤΟΥ. Πρόκειται για μια δράση στοχευμένης κοινωνικής πολιτικής, που απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Κάθε μήνα προϊόντα πρώτης ανάγκης ταξιδεύουν σε όλα τα σημεία της Ελλάδας φτάνοντας στην πόλη που ζουν φοιτητές, δημότες Περιστερίου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που για ακόμη μία χρονιά μας στηρίξατε στην προσπάθειά μας και ιδιαίτερα τους μαθητές μας Τάσο Νίκα και Παναγιώτη Φιλόπουλο & τους καθηγητές μας Giovanni Fugari Akritidis, Βάνα, Ευθύμη & τη γραμματέα μας Σταυρούλα που μας βοήθησαν στην παράδοση.

Η διευθύντρια των Σχολών μας Γιώτα Καπάτου & η Αναστασία Καπάτου νιώθουν περήφανες για την προθυμία & την ευαισθητοποίηση των αγαπημένων μας σπουδαστών!!!!

Ευχαριστίες του Δήμου Περιστερίου

Για μια ακόμη φορά, οι Σχολές Ξένων Γλωσσών Καπάτου έκαναν πράξη την αλληλεγγύη του προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την πολυετή κρίση και δίνουν το παράδειγμα για την ανάληψη παρόμοιων πρωτοβουλιών.
Η διεύθυνση του Εκπαιδευτικού Οργανισμού με Επικεφαλής τις κ.κ. Γιώτα και Σούλα Καπάτου μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη, κατά την παραλαβή τους μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη προς τον εκπαιδευτικό οργανισμό για την πράξη τους και όπως δήλωσε η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη των οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Δεκέμβριος 2017

Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι

Οι Σχολές Καπάτου ευχαριστούν όλους εσάς, τους μαθητές και τους καθηγητές μας που στηρίξατε την προσπάθειά μας και πετύχαμε το στόχο μας να μαζέψουμε εκατοντάδες χιλιάδες καπάκια.

Η Αναστασία Καπάτου, η Λίτσα Τσιάβου, ο Βαγγέλης Κεράστας και η Αγγελική Μαγγίνα εκ μέρους των Σχολών μας παρέδωσαν τα καπάκια στον υπεύθυνο δράσης του Δήμου Περιστερίου κύριο Μπάμπη Δούναβη.

Σύντομα η ομάδα των Σχολών μας σε συνεργασία με το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη θα χαρίσουν το χαμόγελο σε έναν νέο ή νέα και θα παραδώσουν το αμαξίδιο στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ χάρη σε όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νιώθουμε περήφανοι που είστε δίπλα μας!

Μέσα από την πρωτοποριακή δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» προχωρήσαμε στην παράδοση ενός ακόμη αμαξιδίου, αυτήν τη φορά, στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ. Ο Δήμος Περιστερίου μέχρι σήμερα έχει δώσει πάνω από δέκα αμαξίδια σε συλλόγους και ωφελούμενους, προσπαθώντας να βοηθήσουμε άτομα με πραγματικές ανάγκες. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης είναι η ψυχή αυτής της σημαντικής δράσης. Βέβαια, χωρίς τους εθελοντές και υποστηρικτές, όπως είναι οι Σχολές Ξένων Γλωσσών “Καπάτου”, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε το στόχο να προσφέρουμε το χαμόγελο σε άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα.

Δεκέμβριος 2016

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Καπάτου παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περιστερίου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Καπάτου προχώρησε -για μια ακόμη φορά- σε μια κίνηση αγάπης και προσφοράς για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης του Περιστερίου.

Η Διευθύντρια των Σχολών Ξένων Γλωσσών Γιώτα Καπάτου μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, προς την κα Καπάτου για την πρωτοβουλία της, η οποία προσφέρει χαρά, χαμόγελα και ζεστασιά στις αναξιοπαθούσες οικογένειες και στα παιδιά τους.
Δυστυχώς οι αιτήσεις ένταξης συμπολιτών μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αυξάνονται δραματικά, με συνέπεια να δυσκολεύει ο σκοπός του, που είναι να μην μείνει κανένας Περιστεριώτης χωρίς φαγητό.

Δεκέμβριος 2015

Κάλεσμα αλληλεγγύης για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Περιστερίου και για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ευχαριστίες απο το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ακολουθεί απόσπασμα της ευχαριστήριας επιστολής από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική χορηγία ειδών στον οργανισμό μας. Η κάθε προσφορά είναι για εμάς μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό…
… Γιατί… «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!

Σας ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Δεκέμβριος 2014

Συγκέντρωση τροφίμων
και ειδών υγιεινής
για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ