Μαθήματα Ισπανικών2019-09-25T18:58:41+03:00

Ισπανικά -10% Bonus έγκαιρης εγγραφής 2019-20

Νέο ακαδημαϊκό έτος, νέα ξεκινήματα για όλους μας! Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 ξεκίνησαν.

Οι Σχολές μας σάς προσφέρουν -10% Bonus έγκαιρης εγγραφής στα πρώτα έτη των Ιταλικών, Ισπανικών και Κινεζικών σε όλο το δίκτυο των Σχολών μας.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και την Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019.


Ενημερωθείτε σήμερα τηλεφωνικά στο 210.3803355 ή στείλτε μας τώρα ένα μήνυμα και θα σας καλέσουμε εμείς!

Θέλω να μάθω περισσότερα!

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Εγγραφές Σεπτεμβρίου 2019

  Τα χειμερινά μαθήματα για ισπανικά στις Σχολές μας αρχίζουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές σε ημέρες και ωράρια, ενώ υπάρχει ευελιξία στην παρακολούθηση, προκειμένου να μη χάσεις ούτε ένα μάθημα! Τα οκτάμηνα αυτά μαθήματα είναι τα πλέον κατάλληλα για να καλύψεις με τον ιδανικότερο τρόπο την ύλη κάθε επιπέδου.

  Πρόγραμμα σπουδών – βιβλία για Ισπανικά

  Η εμπειρία μας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών μας βοηθά να δημιουργούμε προγράμματα σπουδών που απαντούν στις ανάγκες των σπουδαστών, παρακολουθώντας κάθε σύγχρονη εξέλιξη στον τομέα της διδακτικής και των εξετάσεων πιστοποίησης. Στις Σχολές μας χρησιμοποιούμε τα βιβλία των εκδόσεών μας (δείτε εδώ Εκδόσεις Primus), τα οποία είναι φτιαγμένα ειδικά για τους Έλληνες σπουδαστές, ενώ έχουν καταξιωθεί με τη χρήση τους σε κέντρα ξένων γλωσσών και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

  Δείτε Αναλυτικά για τα Ισπανικά στις Σχολές Καπάτου
  Go to Top