Μαθήματα online από τις Σχολές Καπάτου

Στις Σχολές μας πιστεύουμε απόλυτα στην αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών σε τμήματα. Η  πολύχρονη εμπειρία μας μάς έχει αποδείξει ότι οι πολλές ώρες επαφής με τη γλώσσα μέσα στην εβδομάδα, το δυναμικό περιβάλλον, η ποικιλία των δραστηριοτήτων, το ομαδικό πνεύμα και η αλληλεπίδραση των μαθητών κάνουν την εκμάθηση της γλώσσας πιο αποτελεσματική και απολαυστική.

Μαθήματα εξ΄αποστάσεως

Ωστόσο, ξέρουμε πολύ καλά ότι ορισμένες φορές συντρέχουν λόγοι που δεν επιτρέπουν την παρακολούθηση κάποιου τμήματος. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, πολύ εξειδικευμένες απαιτήσεις όσον αφορά την εκμάθηση της γλώσσας ή προβλήματα υγείας μπορεί να είναι αποτρεπτικοί παράγοντες προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιος ένα τμήμα εκμάθησης ξένης γλώσσας. Στους παραπάνω λόγους έρχεται να προστεθεί και η απόσταση από ένα αξιόπιστο κέντρο διδασκαλίας.

Αν όμως θέλεις να μάθεις σωστά μια ξένη γλώσσα, αλλά οι ανάγκες και οι περιστάσεις σου δε σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις κάποιο τμήμα, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την επιθυμία σου, ούτε ότι θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα της εκπαίδευσης που θα λάβεις.

Σήμερα, μπορείς να επιτύχεις τους στόχους σου από την άνεση του σπιτιού σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, παρακολουθώντας μαθήματα online στις Σχολές μας.

Γιατί να κάνεις μαθήματα on line στις Σχολές Καπάτου;

  • Είναι πολύ απλό! Δεν απαιτούνται ιδιαίτερα προγράμματα, ούτε ιδιαίτερες γνώσεις τεχνολογίας. Αρκεί να έχεις σύνδεση στο internet, και το Skype, την πιο διαδεδομένη εφαρμογή επικοινωνίας, στον υπολογιστή ή στο tablet σου.
  • Προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες! Καλώντας στις Σχολές μας, θα μιλήσεις με τον υπεύθυνο των μαθημάτων on line, και μαζί θα οργανώσετε το πρόγραμμά σου, σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες και απαιτήσεις.
  • Είναι εγγυημένο! Δεν είναι απλώς ένα μάθημα μέσω Skype με έναν καθηγητή που βρήκες τυχαία. Έχει τη σφραγίδα του προγράμματος των Σχολών Καπάτου. Οι έμπειροι, άρτια καταρτισμένοι καθηγητές μας, η μεθοδολογία, τα δικά μας βιβλία για τα Ισπανικά, τα Ιταλικά και τα Κινέζικα, τα οποία αποτελούν καρπό της εμπειρίας μας από το 1983 στην ξενόγλωσση διδασκαλία σε Έλληνες σπουδαστές, και η προσεκτική επιλογή βιβλίων για τις υπόλοιπες γλώσσες, αποτελούν σίγουρα εχέγγυα για την επίτευξη των στόχων σου.
  • Δεν είσαι μόνος σου! Έχεις στη διάθεσή σου όλο το δίκτυο υποστήριξης των Σχολών μας. Μπορείς, όποτε χρειάζεσαι, να επικοινωνείς με τους Υπεύθυνους Σπουδών μας για να σε βοηθήσουν να θέσεις νέους στόχους, για να εκφράσεις σχόλια ή παρατηρήσεις ή για να λύσετε μαζί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των σπουδών σου.
  • Άριστη σχέση ποιότητας-κόστους! Επιλέγοντας μας για online μαθήματα εξασφαλίζεις όλη την ποιότητα της διδασκαλίας ξένων γλωσσών των Σχολών Καπάτου σε προσιτές τιμές. Κάλεσέ μας και ενημερώσου άμεσα.

Τιμοκατάλογος μαθημάτων μέσω Skype

1 ώρα

16

Πακέτο 10 ωρών

150

Πακέτο 20 ωρών

295

Πακέτο 40 ωρών

570

Τι χρειάζεται για να αρχίσεις μαθήματα;

Είναι απλό. Επικοινώνησε με τις Σχολές μας, πες μας για ποια γλώσσα ενδιαφέρεσαι, ποιο είναι το επίπεδό σου και ποιο είναι οι στόχοι σου, και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο μαθημάτων on line, οργάνωσε τα μαθήματά σου στις μέρες και τα ωράρια που σε εξυπηρετούν. Εκείνος θα απαντήσει σε κάθε ερώτησή σου και θα σου παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεκινήσεις άμεσα τα μαθήματά σου.

Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, λοιπόν, μάθε την γλώσσα που αγαπάς στη Σχολή που εμπιστεύεσαι.

Ενημερωθείτε σήμερα τηλεφωνικά στο 210.3803355 ή στείλτε μας τώρα ένα μήνυμα και θα σας καλέσουμε εμείς!

Θέλω να μάθω περισσότερα!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας

Θέμα

Το μήνυμά σας