Ιταλικά Σχολές Καπάτου

Τα ιταλικά είναι μια γλώσσα που ανέκαθεν ασκούσε μεγάλη γοητεία. Στο μυαλό όλων μας είναι συνδεδεμένα με τον πολιτισμό, την τέχνη και τη φινέτσα. Επιπλέον, χάρη στη γεωγραφική εγγύτητα της Ιταλίας με την Ελλάδα και τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών, ευνοείται ιδιαίτερα η επιχειρηματικότητα και ο τουρισμός.

Ισπανικά Σχολές Καπάτου

Καθημερινά, 500 και πλέον εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επικοινωνούν, συνεργάζονται, δημιουργούν στα ισπανικά. Την επίσημη γλώσσα 21 χωρών, στις οποίες περιλαμβάνονται η Ισπανία, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Κούβα, το Περού, η Κολομβία κ.α.

Κινεζικά Σχολές Καπάτου

Η εκμάθηση των κινεζικών αποτελεί πλέον ένα πολύτιμο εφόδιο για την εύρεση μιας προνομιακής θέσης στον ανταγωνιστικό χώρο εργασίας. Συγκεκριμένα, από τη μία οι κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα αυξάνονται ολοένα, αλλά παράλληλα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για άνοιγμα των ελληνικών επιχειρήσεων στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Πορτογαλικά Σχολές Καπάτου

Τα πορτογαλικά, μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούν μητρική γλώσσα 200 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι η επίσημη γλώσσα της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας, της Αγκόλας, της Μοζαμβίκης, του Πράσινου Ακρωτηρίου και του Ανατολικού Τιμόρ.

Τουρικά Σχολές Καπάτου

Η Τουρκία είναι μια χώρα με πάνω από 70 εκατομμύρια κατοίκους. Αποτελεί σήμερα για πολλούς μια μεγάλη πρόκληση και έναν ανεξερεύνητο γείτονα. Στις μέρες μας, οι σχέσεις Ελλάδας -Τουρκίας έχουν σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη σε πολλούς τομείς, όπως το εμπόριο και τον τουρισμό.

Ρωσικά Σχολές Καπάτου

Η ρωσική γλώσσα είναι μία από τις έξι επίσημες και ενεργές γλώσσες στον ΟΗΕ. Συγκεκριμένα, είναι η πέμπτη γλώσσα σε αριθμό ομιλητών στον πλανήτη (320.000.000) μετά τα κινεζικά, τα αγγλικά, τα χίντι και τα ισπανικά. Ανέκαθεν προσέλκυε το ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής διανόησης. Σε αυτήν γράφτηκαν πολλά από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Σουηδικά Σχολές Καπάτου

Τα σουηδικά ανήκουν στην οικογένεια των γερμανικών γλωσσών, είναι μια κατά βάση φωνητική γλώσσα (ίδιοι συνδυασμοί φθόγγων αντιστοιχούν στον ίδιο ήχο), με σχετικά εύκολη γραμματική. Παράλληλα, η γλώσσα συνδέεται με μια πλούσια κουλτούρα, άγνωστη στους περισσότερους, τη μαγεία της οποίας αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Αγγλικά Σχολές Καπάτου

Τα αγγλικά, η lingua franca του σύγχρονου κόσμου, είναι η γλώσσα που διδάσκεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παγκοσμίως, καθώς είναι βασικό επικοινωνιακό εργαλείο μεταξύ των λαών.

Γερμανικά-Σχολές-Καπάτου-1

Τα γερμανικά είναι μια ιδιαίτερη και πολύ σημαντική γλώσσα. Περίπου 100 εκατομμύρια είναι οι φυσικοί ομιλητές  που ζουν στη Γερμανία, στην Αυστρία, στην Ελβετία και στο Λουξεμβούργο. Στην Ελλάδα, είναι επίσης η 2η γλώσσα που μαθαίνεται μετά τα Αγγλικά, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.