Αγγλικά 2018-06-05T16:33:32+00:00

Αγγλικά Σχολές Καπάτου

Τα αγγλικά, η lingua franca του σύγχρονου κόσμου, είναι η γλώσσα που διδάσκεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παγκοσμίως, καθώς είναι βασικό επικοινωνιακό εργαλείο μεταξύ των λαών. Το Internet, η βιομηχανία του θεάματος, οι ανάγκες και οι ευκαιρίες που έχουν ξεπηδήσει λόγω της παγκοσμιοποίησης έχουν αναδείξει ακόμα περισσότερο το ρόλο της διεθνώς. Η καλή γνώση της, λοιπόν, αποτελεί θεμελιώδες εφόδιο για τον καθένα.

 

LondonTelBoothΣτις Σχολές μας, οι σπουδαστές θα βρουν προγράμματα αγγλικών, τα οποία καλύπτουν πολλές ανάγκες. Επειδή οι σωστές βάσεις είναι πολύ σημαντικές, τα παιδικά μας τμήματα θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να κάνουν τα πρώτα βήματα στην εκμάθηση της γλώσσας με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο, να την αγαπήσουν και να προχωρήσουν στην απόκτηση πτυχίων. Οι ενήλικες, τόσο εκείνοι που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη γλώσσα, όσο και εκείνοι που έκαναν μαθήματα αγγλικών στο παρελθόν και τώρα θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδό τους, θα μάθουν να επικοινωνούν σωστά και θα προετοιμαστούν για την απόκτηση των πτυχίων Lower και Proficiency.

Επίσης, στις Σχολές μας λειτουργούν ειδικά τμήματα για την προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις TOEIC, ένα έγκυρο αλλά ιδιαίτερα φιλικό προς τον εξεταζόμενο σύστημα εξετάσεων, χάρη στο οποίο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Κι όλα αυτά, πάντα σύμφωνα με τις υψηλές εκπαιδευτικές προδιαγραφές βάσει των οποίων λειτουργούν οι Σχολές Καπάτου από το 1983.

Πρόσφατες προσφορές