Πορτογαλικά 2018-06-05T16:33:34+00:00

Πορτογαλικά Σχολές Καπάτου

Μαθήματα πορτογαλικών

Μια νύχτα ξέφρενου καρναβαλιού στο Ρίο.Ένα μελαγχολικό φάδο στη Λισσαβόνα. Ένα ποίημα του Φερνάντο Πεσόα. Ένας σαγηνευτικός ρυθμός από το Πράσινο Ακρωτήρι. Αν αναρωτιέστε τι συνδέει όλα αυτά, η απάντηση είναι μία: η πορτογαλική γλώσσα. Τα πορτογαλικά, μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούν μητρική γλώσσα 200 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Σήμερα είναι η επίσημη γλώσσα της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας, της Αγκόλας, της Μοζαμβίκης, του Πράσινου Ακρωτηρίου και του Ανατολικού Τιμόρ. Μιλιέται επίσης στο Μακάο, σε ορισμένες περιοχές της Ινδίας, καθώς και στις πορτογαλικές παροικίες στη Βενεζουέλα και των γειτονικών χωρών της Βραζιλίας. Μαζί με τα ισπανικά, μάλιστα, τα πορτογαλικά αποτελούν τις ευρωπαϊκές γλώσσες με τον μεγαλύτερο αριθμό φυσικών ομιλητών στον κόσμο. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ιδιαίτερα για όσους σπουδαστές μιλούν ήδη ισπανικά, η εκμάθηση των πορτογαλικών μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολη.

Οι Σχολές μας, με την επιτυχημένη και υπεύθυνη παρουσία τους στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1983, σας προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε την πορτογαλική γλώσσα και να αποκτήσετε τα επίσημα διπλώματα των πορτογαλικών, τα οποία αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ.

Πορτογαλικά Σχολές Καπάτου Lisboa Tranvia

Lisboa Tranvia

Τμήματα πορτογαλικών στα κεντρικά των Σχολών

Λειτουργούν τμήματα πορτογαλικής γλώσσας στα κεντρικά της Ομήρου 13, ειδικά διαμορφωμένα για ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν αυτή τη γλώσσα. Εφαρμόζεται εξειδικευμένο πρόγραμμα από πορτογάλο καθηγητή που στοχεύει στην εξοικονόμηση χρόνου παρακολούθησης και στη μείωση διδάκτρων ετησίως, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα σπουδών, σύμφωνα πάντα με τα standards των Σχολών μας.

Πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας για την πορτογαλική γλώσσα

Οι σπουδαστές στην Ελλάδα μπορούν να πιστοποιήσουν  τις γνώσεις τους μέσω των εξετάσεων που οργανώνονται από το CAPLE (Centro de Avaliação e Certificação de Português Língua Estrangeira), για λογαριασμό του  Πανεπιστημίου της Λισσαβόνας.

Στις Σχολές μας θα προετοιμαστείς με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να αποκτήσεις την πιστοποίηση που επιθυμείς.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΠΑ**                              ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Βασική γνώση                      Α2            CIPLE ( Certificado Inicial de Português Língua Estrangeira )

Μέτρια γνώση                      Β1            DEPL ( Diploma Elementar de Português Língua Estrangeira )

Καλή γνώση                          Β2            DIPLE ( Diploma Intermedio de Português Língua Estrangeira )

Πολύ καλή γνώση                C1            DAPLE ( Diploma Avançado de Português Língua Estrangeira )

Άριστη γνώση                       C2            DUPLE ( Diploma Universitario de Português Língua Estrangeira )

**ΚΕΠΑ: Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (ακολούθησε τον σύνδεσμο για να δεις μια αναλυτική περιγραφή όλων των επιπέδων ΚΕΠΑ εδώ)

Πορτογαλικά Σχολές Καπάτου Ribeira_do_porto

Ribeira do porto

 

Ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα μέσω Skype

Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ιδιαίτερα μαθήματα πορτογαλικών, ή αν λόγω της απόστασης δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τα τμήματά μας, στις Σχολές μας θα φτιάξεις το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, με τη μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων ή μαθημάτων μέσω Skype, με τη σιγουριά και το κύρος του ονόματος «Καπάτου».

Ζητήστε να μάθετε σήμερα περισσότερα για τα online μαθήματα εδώ!

Πρόσφατες προσφορές