Τουρκικά 2018-11-19T18:12:18+00:00

Τουρκικά Σχολές Καπάτου

Merhaba! Νasılsın?

Η Τουρκία, μια χώρα με πάνω από 70 εκατομμύρια κατοίκους και έκταση 814.578 km2, αποτελεί σήμερα για πολλούς μια μεγάλη πρόκληση και έναν ανεξερεύνητο γείτονα. Σήμερα η προσέγγιση Ελλάδας -Τουρκίας είναι στο προσκήνιο και επιτρέπει την ραγδαία ανάπτυξη των σχέσεων σε πολλούς τομείς, όπως το εμπόριο και ο τουρισμός.
Οι Σχολές μας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους στο χώρο της γλωσσομάθειας, σε καλούν με όχημα την γλώσσα να ταξιδέψεις στην Τουρκία, στην Κωνσταντινούπολη, σταυροδρόμι πολιτισμών, Ανατολής και Δύσης.

Προτεινόμενα τμήματα

Με τα τμήματα Τουρκικών που υπάρχουν σε κάθε παράρτημα των Σχολών μας είναι εφικτό να μάθεις τη γλώσσα, ακόμα και αν η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος ετησίως!

Προτείνονται τμήματα σε όλες τις ημέρες σε πρωινά και απογευματινά ωράρια, με δυνατότητα αναπλήρωσης μαθημάτων.

Παράλληλα, σε περίπτωση απουσίας, παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω e-mail ή τηλεφώνου για την ύλη που καλύφθηκε στο μάθημα.

Στο τέλος κάθε χρονιάς, εφόσον ζητηθεί, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και ολοκλήρωσης του αντίστοιχου  επιπέδου.

Aroma

Διδακτικό προσωπικό

Οι καθηγητές μας είναι όλοι κάτοχοι άδειας διδασκαλίας και ανήκουν στο δυνατότερο team καθηγητών, το οποίο αποτελείται από τους επίλεκτους των τμημάτων Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών Αθήνας, καθώς και Τουρκικής γλώσσας και φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Πρόγραμμα σπουδών- βιβλία

Η τεχνογνωσία και οι οργανωτικές εμπειρίες 30 ετών έχουν ενσωματωθεί στα εξειδικευμένα τμήματα εκμάθησης τουρκικών, με ειδικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, βιβλιογραφία που έχει επιλεγεί με βάση την απλότητα στην παρουσίαση της ύλης χωρίς συνεχή μπρος πίσω, συνδυαστικές ασκήσεις, προτάσεις για μετάφραση από τα ελληνικά στα τουρκικά, ειδικό θεματολόγιο εκθέσεων για κάθε ακαδημαϊκό έτος, listening, ειδική προετοιμασία για τις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επίπεδου Β και Γ, extra προτεινόμενο υλικό για δουλειά στο σπίτι.

Δίδακτρα

Όλα αυτά με στόχο την επιτυχία και τη διατήρηση της ποιότητας σπουδών των Σχολών Καπάτου στις ξένες γλώσσες, αλλά και δίδακτρα λιγότερο από 50 ευρώ το μήνα, χωρίς επιπλέον κόστος εγγραφής. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε η Σχολή με το μεγαλύτερο αριθμό ενηλίκων σπουδαστών τουρκικής γλώσσας πανελλαδικά. Ο βαθμός ικανοποίησής σας είναι το καθημερινό μας μέλημα και θα το νιώσετε από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Εξετάσεις Πιστοποίησης

Με τα σημερινά δεδομένα, τρεις κύκλοι σπουδών οδηγούν στην απόκτηση της μοναδικής αναγνωρισμένης πιστοποίησης από τον ΑΣΕΠ, το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ επίπεδο Β) ενώ 6 κύκλοι σπουδών οδηγούν στο επίπεδο Γ2 που είναι και το ανώτερο.

Πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας για την τουρκική γλώσσα

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΠΑ**                          ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Μέτρια γνώση                      Β1             ΚΠΓ Β*

Καλή γνώση                          Β2            ΚΠΓ Β*

Πολύ καλή γνώση                C1             ΚΠΓ Γ*

Άριστη γνώση                       C2             ΚΠΓ Γ*

**ΚΕΠΑ: Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (ακολούθησε τον σύνδεσμο για να δεις μια αναλυτική περιγραφή όλων των επιπέδων ΚΕΠΑ)

* Τα τεστ για τα συγκεκριμένα επίπεδα είναι διαβαθμισμένα. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα,  αν ένας υποψήφιος δώσει εξετάσεις ΚΠΓ επίπεδο Β, ανάλογα με το τελικό σκορ που θα επιτύχει στις εξετάσεις μπορεί να αποκτήσει την πιστοποίηση για το επίπεδο Β1 ή Β2.

Baklava

Τμήματα συνομιλίας

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς προτείνονται ολιγόωρα θερινά τμήματα συνομιλίας τουρκικών, που έχουν σαν στόχο την διατήρηση της επαφής με τη γλώσσα και την περαιτέρω ανάπτυξη προφορικών δραστηριοτήτων.

Κατατακτήριες για Πανεπιστημιακές Σχολές

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κατατακτήριες εξετάσεις Πανεπιστημιακών Σχολών ή επιθυμούν να προετοιμαστούν για τη φοίτησή τους σε τμήματα όπου απαιτείται η γνώση της τουρκικής, διαμορφώνονται ειδικά υπερεντατικά τμήματα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Επιπλέον μπορούν να δημιουργηθούν πρωινά ή απογευματινά τμήματα αποκλειστικά για φοιτητές Τουρκικής γλώσσας σε μέρες και ώρες που θα τους εξυπηρετούν, προκειμένου να  βοηθηθούν στην αντιμετώπιση πιθανών δυσκολιών της

Ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών

Στις Σχολές μας μπορείς να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών, προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες σου. Έτσι, εάν επαγγελματικοί ή προσωπικοί λόγοι σε πιέζουν να μάθεις γρήγορα Τουρκικά, μπορείς μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων να καλύψεις άμεσα και με απόλυτη επιτυχία το επίπεδο που επιθυμείς.

Μαθήματα Τουρκικών μέσω skype

Για όσους δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο παράρτημα των Σχολών μας ή απλά προτιμούν να κάνουν μάθημα από την άνεση του σπιτιού τους, γίνονται και μαθήματα μέσω skype προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες τους. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι μπορείς να καλύψεις το επίπεδο που θέλεις ή να αποκτήσεις τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζεται, μέσα στο διάστημα που επιθυμείς.

Summer courses στην Κωνσταντινούπολη

Για όσους αγαπήσουν την Τουρκική γλώσσα, ιδανική ολοκλήρωση θα ήταν η παρακολούθηση μαθημάτων και στην Τουρκία. Υπάρχουν πολλές προτάσεις από τη Σχολή μας, ανάλογα με το χρόνο που διαθέτει κάποιος και την περίοδο διαθεσιμότητας.

Μην ξεχνάτε τέλος, ότι σχεδόν 5.000 λέξεις όπως tavan, buz, dolap, karpuz, boya, sokak, sevda, çanta, kitap, kazan, haber, kapak, hayvan θα αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη όταν διαπιστώσετε ότι γνωρίζετε ήδη τη σημασία τους!

Έλα στις Σχολές μας για να σου αποδείξουμε ότι η Τουρκική γλώσσα είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολη από ότι πιστεύεις!

Φωτογραφίες από πρόσφατη επίσκεψη τμήματος των Σχολών μας στην Κωνσταντινούπολη

Πρόσφατες προσφορές