Εκπαιδευτικός Όμιλος Καπάτου από το 1983

Σε εμάς καμία γλώσσα δεν είναι ξένη!!!

Πρώτοι και στις πιστοποιήσεις!

Ο Όμιλος Καπάτου με το μοναδικό εξειδικευμένο δίκτυο ιταλικής και ισπανικής γλώσσας στην Ελλάδα, είμαστε πρωτοπόροι και πρωταγωνιστές στη ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 2007, για πρώτη φορά, το Πανεπιστήμιο για ξένους της Perugia επέλεξε τις Σχολές μας για την διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Ο Όμιλος Καπάτου σήμερα είναι ένας συνεχώς αναπτυσσόμενος εκπαιδευτικός οργανισμός με:

  • σχολές εκμάθησης ξένων γλωσσών
  • με πάνω από 70.000 διπλωματούχους στις γλώσσες που διδάσκουμε, οι οποίοι αποτελούν τη ζωντανή μας διαφήμιση
  • δικές του εκδόσεις (Primus), που χρησιμοποιούνται σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού
  • κέντρο Μετάφρασης και Διερμηνείας που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών.
  • μαθήματα εξ’ αποστάσεως για να επιτύχεις τους στόχους σου από την άνεση του σπιτιού σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι.

Η διευθύντρια και δημιουργός των Σχολών, Γιώτα Καπάτου, συντονίζει από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα όλα τα προγράμματα σπουδών. Σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σπουδών και με γνώμονα τις εξελίξεις στην κάθε γλώσσα καταρτίζονται τα προγράμματα με στόχο την πιστοποίηση. Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών γίνεται απο μια επίλεκτη ομάδα. Συγκεκριμένα απο καθηγητές ελληνικής και μητρικής γλώσσας, όλοι απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων.

Η προσφορά της στη διάδοση της ιταλικής γλώσσας και κουλτούρας στην Ελλάδα αναγνωρίστηκε το 2006 από το ιταλικό κράτος με την απονομή των μεταλλίων και του τιμητικού τίτλου “Cavaliere dell’Ordine della Stella Solidarietà Italiana” (Ιππότης της Ιταλικής Δημοκρατίας).