Οι μαθητές των Σχολών μας μπορούν να προμηθεύονται τα βιβλία του εκδοτικού μας οίκου Primus, απευθείας από τον εκδοτικό οίκο, στη διεύθυνση Βησσαρίωνος 3-5 στο κέντρο της Αθήνας, με έκπτωση 20%.

Οι εκδόσεις Primus δημιουργήθηκαν με στόχο να δημιουργούμε διδακτικό υλικό, το οποίο να είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Ελλήνων σπουδαστών, και το οποίο θα καλύπτει με πλήρη και αποτελεσματικό τρόπο κάθε πτυχή της διδασκαλίας μιας ξένης γλώσσας.

Οι συγγραφικές ομάδες, υπό την καθοδήγηση της Γιώτας Καπάτου, αποτελούνται από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους στην τάξη για να δημιουργήσουν πρωτότυπο, σύγχρονο υλικό, το οποίο πάνω απ’ όλα βοηθά τους σπουδαστές να μάθουν σε βάθος τη γλώσσα, και παράλληλα να μπορούν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις των εξετάσεων πιστοποίησης. Αυτές οι πιστοποιήσεις είναι απαραίτητες για το βιογραφικό του κάθε σπουδαστή μας.

Οι εκδόσεις μας, περιλαμβάνουν πλήρεις μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και εγχειρίδια γραμματικής, λεξικά και ειδικά βοηθήματα, και ανανεώνονται συνεχώς προκειμένου να παραμένουν επίκαιρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο 210 3812827.