ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ <

Πιστεύουμε λοιπόν ότι η εκπαίδευση στις ξένες γλώσσες αλλάζει τη ζωή του ανθρώπου και του παρέχει εφόδια για μια καλύτερη σταδιοδρομία.

 Ο αριθμός ρεκόρ αφίξεων Ρωσόφωνων τουριστών στην Ελλάδα αυξάνει την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στην γλώσσα και την ορολογία για μια σειρά επαγγελματιών όπως οι ξενοδοχουπάλληλοι, ξεναγοί, οι τουριστικοί πράκτορες και γενικότερα όσοι εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού καθώς κατά κανόνα οι Ρώσοι δεν μιλούν αγγλικά.

Η αγάπη μας για την Ρωσία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό της, μας ώθησαν να βοηθήσουμε στην ολοκλήρωση της κατάρτισης όσων εργάζονται ή θα εργαστούν στον τουριστικό κλάδο.

Έτσι, λοιπόν, εδώ και χρόνια προτείνουμε  τμήματα ειδικής ορολογίας Business  80 ωρών και παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την κάλυψη των αναγκών όσων συναλλάσσονται  με Ρωσόφωνους τουρίστες.

Πρόκειται για μαθήματα πάνω στην γραπτή και την προφορική επικοινωνία:

  • γραπτή επικοινωνία: αποστολή e-mail, συμπλήρωση εντύπων, σύνταξη επίσημων κειμένων, εμπορική αλληλογραφία, έκδοση / ακύρωση εισιτηρίων κ.α.

  • προφορική επικοινωνία: συναντήσεις – meeting, παρουσίαση γεγονότων και συμβάντων, διαπραγματεύσεις, εκφορά παραπόνων και επιθυμιών, ανταπόκριση σε πληροφορίες που σχετίζονται με κρουαζιέρες, εκδρομές, περιηγήσεις κ. α.

Επίσης πάνω στον τουριστικό τομέα με εξειδικευμένη ορολογία όπως η ξενοδοχειακή, η αεροπορική, η ναυτιλιακή, η ταξιδιωτική, κ. α.

 

Στο τέλος ο σπουδαστής μας θα έχει καλύψει το επίπεδο Α2 και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί την ορολογία του κλάδου με μεγάλη ευχέρεια, έχοντας διεισδύσει στην ρωσική κουλτούρα. Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγείται πιστοποίηση παρακολούθησης.