Τα Κινεζικά στις Σχολές Καπάτου δεν είναι πια μύθος.

«Αυτά είναι κινέζικα!!!» ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό το μόνιμο σχόλιο σε ό ,τι έχει σχέση με την κινεζική γλώσσα. Μία προσέγγιση αυθόρμητη και λογική, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορετικότητα αυτής της γλώσσας.

Ο μύθος ότι πρόκειται για μια γλώσσα που δε μαθαίνεται, ήδη έχει αρχίσει να καταρρίπτεται. Τα Κινεζικά στις Σχολές Καπάτου, χωρίς καμία διάθεση έπαρσης ή υπερβολής, από τότε που εντάχθηκαν προγράμματα εκμάθησης κινεζικής γλώσσας, το έχουμε καταφέρει.

Οι δυσκολίες υπαρκτές, όπως για κάθε γλώσσα άλλωστε. Εμείς ωστόσο  δίνουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μιλήσει κανείς από το πρώτο κιόλας μάθημα στα κινεζικά, ανατρέποντας το μύθο περί αξεπέραστης δυσκολίας. Έμφαση λοιπόν στην παραγωγή προφορικού λόγου, χωρίς βέβαια να παραμελείται η γραφή. Απλά συστηματοποιείται η εκμάθηση των ιδεογραμμάτων, σύμφωνα με τη συχνότητα χρήσης τους.

Στις Σχολές μας το όραμα, του να μιλήσεις κινεζικά είναι ήδη μια πραγματικότητα. Στην εκδρομή που διοργανώσαμε στο Πεκίνο, οι μαθητές μας μίλησαν κινεζικά και γύρισαν γεμάτοι ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Έτσι τους γεννήθηκε η επιθυμία να συνεχίσουν τα μαθήματα διευρύνοντας τις γνώσεις τους, ώστε να μπορούν να μιλήσουν πολύ καλύτερα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί.

Με λίγα λόγια είμαστε έτοιμοι να κόψουμε την κορδέλα, να τραβήξουμε την κουρτίνα και να σας αποκαλύψουμε ένα μαγικό κόσμο που μπορεί να βρίσκεται τόσο μακριά, αλλά είναι υπέροχος. Την Κίνα και τον πολιτισμό της. Αν ενθουσιαστείτε μη διστάσετε να μας το πείτε. Θα είναι η επιβράβευσή μας για το έργο αυτό.

Θα είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας φυσικά και για κάθε σχόλιο ή παρατήρηση σχετικά με την κινεζική γλώσσα και τις Σχολές μας.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα κινεζικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=25uLhe4gl8Q