Το σπήλαιο Kungur ένα από τα πιο ωραία σπήλαια

Το σπήλαιο Kungur είναι ένα υπόγειο αξιοθέατο που περικλείει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Είναι το βασίλειο του πάγου και της πέτρας. Βρίσκεται 100 χιλιόμετρα από την πόλη Perm. Συγκεκριμένα ανάμεσα στα Ουράλια Perm και την πόλη Ekaterinburg.

Στο λαβύρινθο του σπηλαίου χάνεται κάνεις. Ξεχνά τα προβλήματά του και θαυμάζει την ομορφιά που έχει δημιουργήσει η άγρια φύση. Το σπήλαιο Kungur βρίσκεται στα Ουράλια όρη και έχει μήκος 5,6 χιλιόμετρα.

Το σπήλαιο Kungur κι οι σπηλιές του

Εκπλήσσουν τον κάθε επισκέπτη οι σπηλιές που βρίσκονται στην είσοδο του σπηλαίου. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη σπηλιά των διαμαντιών, καθώς και στην πολική σπηλιά. Εντυπωσιάζουν οι πάγοι, οι οποίοι έχουν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια των χρόνων και δημιουργούν το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού.

Το σπήλαιο Kungur έχει 48 περίπου σπηλιές. Η κάθε μία έχει τη δικιά της ιστορία, καθώς και μία ονομασία που την αντιπροσωπεύει. Παραδείγματος χάρη, υπάρχουν οι αίθουσες, οι ονομαζόμενες των «κοραλλιών», των «μετεωριτών», καθώς και τόσες άλλες. Η σπηλιά «Zedjanaja Gora», το ονομαζόμενο βουνό των πάγων, έχει τραβήξει την προσοχή των μελετητών μέσα στα χρόνια. Το σπήλαιο Kungur περιλαμβάνει 70 λίμνες και 146 ορυχεία, τα οποία οδηγούν στην επιφάνεια της γης. Στο κέντρο του σπηλαίου η θερμοκρασία είναι + 5 βαθμούς Κελσίου, αλλά σε άλλες σπηλιές του, φθάνει και τους -28 βαθμούς.

Είναι ένας ιερός τόπος των Ουραλίων όρων. Ανακαλύφθηκαν παγανιστικά ιερά, τα οποία τοποθετούνται στην εποχή της πέτρας. Ο Semen Remezov ήταν αυτός που το 1703 ανακάλυψε το μεγαλείο του σπηλαίου.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την ρωσική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα ρωσικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ρωσικών, καθώς και παιδικά τμήματα ρωσικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=1j2EKuJJ84M