Ένα ταξίδι στη Ρωσία

Σχολές Καπάτου Ένα ταξίδι στη Ρωσία

Τί πρέπει να δει κανείς σε ένα ταξίδι του στη Ρωσία;

Ένα ταξίδι στη Ρωσία θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί εμπειρία ζωής. Η Ρωσία είναι μία πολύ μεγάλη χώρα και αξίζει τον κόπο να τη γνωρίσει κάποιος από κοντά. Βέβαια, ένα τέτοιο ταξίδι απαιτεί αρκετό χρόνο και, φυσικά, χρήματα. Θα αναφέρουμε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί προορισμοί που προτιμούν οι επισκέπτες σε αυτή τη χώρα. Και συγκεκριμένα είναι προορισμοί κατάλληλοι, που διαθέτουν ξενοδοχεία εστιατόρια και υπηρεσίες για τον κάθε τουρίστα.

Ένα ταξίδι στη Ρωσία αναμφίβολα πρέπει να περιλαμβάνει την επίσκεψη στις δύο βασικές πόλεις της απέραντης χώρας. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη ρωσική πρωτεύουσα Μόσχα και τη Αγία Πετρούπολη. Η δεύτερη διαδρομή είναι ο Υπερσιβηρικός, ο οποίος διασχίζει τη Ρωσία από το ένα μέρος στο άλλο με το τρένο. Βασικά, ο ταξιδιώτης διασχίζει όλη τη Σιβηρία και φτάνει στην Κίνα.

Οι πόλεις που πρέπει να επισκεφτεί κανείς σε ένα ταξίδι του στη Ρωσία

Η τρίτη διαδρομή είναι «ο χρυσός δακτύλιος», ένα ταξίδι στην κεντρική Ρωσία. Κοντά, σχετικά, στη ρωσική πρωτεύουσα. Επίσης, αξίζει τον κόπο να αναφέρουμε ότι, πόλεις όπως η Kamchatka, η Altai είναι κι αυτές άξιες λόγου και θαυμασμού. Όμως, είναι πόλεις για επισκέπτες που αναζητούν την περιπέτεια και κάτι το διαφορετικό.

Από τις δύο πόλεις η Αγία Πετρούπολη είναι η πιο ευρωπαϊκή και φιλοξενεί ένα από τα πιο διάσημα μνημεία του κόσμου, το Hermitage. Αντίθετα, η Μόσχα είναι μία μεγάλη πρωτεύουσα με πολλά αξιοθέατα. Συγκεντρώνει την ιστορία και την κουλτούρα της «μητέρας» Ρωσίας, καθώς επίσης και την κληρονομιά της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης. Μία εποχή που αρχίζει πάντα από την «Κόκκινη Πλατεία».

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την ρωσική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα ρωσικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ρωσικών, καθώς και παιδικά τμήματα ρωσικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.