Ειδικό μάθημα αγγλικών και γαλλικών

Σχολές Καπάτου Ειδικό μάθημα αγγλικών και γαλλικών

Το ειδικό μάθημα αγγλικών και  γαλλικών  για τις Πανελλαδικές του 2018, εξετάστηκε την Παρασκευή στις 22/06 και 22/06 αντίστοιχα . Τα θέματα για το ειδικό μάθημα αγγλικών και των γαλλικών  μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, αναμένονται μέχρι το τέλος της πρώτης βδομάδας του Ιουλίου.

Οι Σχολές Καπάτου βρίσκονται πάντα κοντά σας για να δώσουν λύσεις. Είμαστε στη διάθεσή σας για την ανάλυση των θεμάτων των εξετάσεων για το ειδικό μάθημα αγγλικών και γαλλικών.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Παρέχονται επίσης μαθήματα online, καθώς και παιδικά τμήματα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά ,σουηδικά και αγγλικά.

Ενημερωθείτε για τα νέα θερινά τμήματα αρχαρίων ιταλικών, ισπανικών, τουρκικών και γερμανικών που ξεκινούν σύντομα, καλώντας στο 210 38 03 355.

https://drive.google.com/file/d/1UN6p48yLfxlbbBWqfIJDZ6wNYB7Wwef8/view

https://www.naftemporiki.gr/documents/1365057/ta-themata-sti-galliki-glossa

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.