Ειδικό μάθημα ιταλικών

Σχολές Καπάτου Ειδικό μάθημα ιταλικών

Το ειδικό μάθημα ιταλικών για τις Πανελλαδικές του 2018, εξετάστηκε σήμερα το πρωί. Τα θέματα για το ειδικό μάθημα ιταλικών μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο ειδικό μάθημα ιταλικών, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Παιδείας, αναμένονται μέχρι το τέλος της πρώτης βδομάδας του Ιουλίου.

Οι Σχολές Καπάτου βρίσκονται πάντα δίπλα στο μαθητή. Είμαστε στη διάθεσή σας για την ανάλυση των θεμάτων των εξετάσεων. Μπορούν επίσης, να σας δοθούν διευκρινίσεις για το ειδικό μάθημα ιταλικών.

Μπορείτε να μας συμβουλευτείτε στα κεντρικά των σχολών μας, Ομήρου 13 – Αθήνα. Η υπεύθυνη σπουδών, σε συνεργασία με την υπόλοιπη διδακτική μας ομάδα, θα σας δώσει τις απαντήσεις των θεμάτων και θα αναλύσει το δικό σας γραπτό.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.

Από την έναρξη λειτουργίας των σχολών μέχρι και σήμερα υπάρχει εξειδικευμένο τμήμα προετοιμασίας για την εισαγωγή των μαθητών στην ιταλική φιλολογία Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Το διδακτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές,

οι οποίοι ειδικεύονται στην προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στην ιταλική φιλολογία.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Ενημερωθείτε για τα νέα θερινά τμήματα αρχαρίων ιταλικών, ισπανικών, τουρκικών και γερμανικών που ξεκινούν σύντομα, καλώντας στο 210 38 03 355.

http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/EXETASEIS-2018/them_ital_eid_180628.pdf

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.