Ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα!

Ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα Σχολές Καπάτου

Ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα στην ισπανική πόλη Βίγκο

Στην ισπανική πόλη Βίγκο της Γαλικίας άρχισαν ήδη οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα!. Συγκεκριμένα, οι φωταγωγήσεις είναι έτοιμες για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τουρισμό από όλο τον κόσμο. Οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν ήδη τις εργασίες προκειμένου η πόλη να λάβει τον τίτλο της «ομορφότερης Χριστουγεννιάτικης πόλης στον κόσμο». Η πόλη των 300.000 κατοίκων θα αναμετρηθεί με κολοσσούς.  Τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Τόκιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα διατεθούν 10 εκατομμύρια led για 2.700 εγκαταστάσεις κάθε είδους, που θα φωταγωγήσουν 334 δρόμους και 450 δέντρα.

Οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα αφορούν επένδυση που αγγίζει τις 800.000 ευρώ. Εντυπωσιακό, πράγματι, για μια μικρή πόλη όπως το Βίγκο. Κάποιοι δυσανασχετούν για τα έξοδα . Η πόλη όμως φαίνεται να έχει κερδίσει το στοίχημα. Την περυσινή χρονιά, έπειτα από την εορταστική φωταγώγηση, η πόλη Βίγκο πλημμύρισε από κόσμο σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

 Αναφερόμενος στις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα ο δήμαρχος εγγυάται ότι φέτος όλα θα είναι υπέροχα και 100% ασφαλή σε ό,τι αφορά στον Covid – 19. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το Βίγκο που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα. Η Μάλαγα της Ανδαλουσίας, ανακοίνωσε επίσης ότι έχει ήδη ξεκινήσει αντίστοιχες εργασίες.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές Encuentros Españoles και Español En práctica. Με τα βοηθήματα Gramática de la lengua españolaA conjugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.