Η κινεζική περιοχή Huanglong

Σχολές Καπάτου Η κινεζική περιοχή Huanglong

Η κινεζική περιοχή Huanglong έχει το δικό της φυσικό περιβάλλον.

Η κινεζική περιοχή Huanglong φημίζεται κυρίως για το ωραίο της τοπίο με τις λίμνες και τα βουνά. Δικαίως την έχουν ονομάσει «το θαύμα του κόσμου», όπως επίσης και «η γη της νεράιδας». Μάλιστα, από το 1992 ανήκει στην Εθνική Κληρονομιά της UNESCO.

Η κινεζική περιοχή Huanglong καλύπτεται σχεδόν ολόκληρη από πυκνά δάση, χωρίς να υπάρχουν δρόμοι. Ωστόσο, η περιοχή έχει εύκολη πρόσβαση για τους τουρίστες. Πράγματι, τα μέσα μεταφοράς είναι συχνά και ο τουρισμός είναι καλά οργανωμένος.

Εδώ, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα βουνά καθώς και την κοιλάδα Huang που εκτείνεται σε μήκος 3,6 χιλιομέτρων.

Βασικά, κατά μήκος της κοιλάδας υπάρχουν πολλές λίμνες με διαφορετικές διαστάσεις και ποικίλα σχήματα. Στο βάθος του νερού διαφαίνεται το κίτρινο χρώμα στο φως του ήλιου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σύνολο των λιμνών σχηματίζει έναν τεράστιο χρυσό δράκο, εξ ου και η ονομασία «Huanglong». Ολόγυρα απλώνεται το τεράστιο καταπράσινο δάσος που καθρεφτίζεται στο νερό των λιμνών.

Αυτές οι μικρές λίμνες ονομάζονται «Yingbin Ponds», δηλαδή οι λίμνες που καλωσορίζουν τον κάθε επισκέπτη.

Κυρίως την άνοιξη, το θέαμα είναι καταπληκτικό γι αυτό και οι τουρίστες προτιμούν να επισκέπτονται την περιοχή Huanglong αυτή την εποχή. Συγκεκριμένα, ανθίζουν κάθε λογής λουλούδια και πετούν παντού πεταλούδες. Είναι ένα τοπίο που αγαπούν ιδιαίτερα οι λάτρεις της φωτογραφίας.

Οι Κινέζοι συνηθίζουν να ρίχνουν λουλούδια στις πηγές, για να τα βλέπουν στη συνέχεια να κυλούν στα νερά της λίμνης.

Τέλος, μέσα στο δάσος είναι κρυμμένες σπηλιές, πηγές νερού, διάφορα σπάνια είδη ζώων καθώς και καταρράκτες.

Αξίζει τον κόπο να δει κανείς αυτό το τοπίο το οποίο δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι αναμφισβήτητα ένα θέαμα που μπορεί να θαυμάσει κάποιος μόνο από κοντά.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=YF-sYhRnYns

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.