Η κωμόπολη El Escorial

Σχολές Καπάτου Η κωμόπολη El Escorial.

Η κωμόπολη El Escorial αποτελεί πόλο έλξης τουριστών

Κάθε χρόνο, η κωμόπολη El Escorial αποτελεί προορισμό ενός μεγάλου αριθμού τουριστών, που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τους θησαυρούς της Ισπανίας. Βασικά, βρίσκεται κοντά στη Μαδρίτη. Πράγματι, απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα από την ισπανική πρωτεύουσα. Έτσι, μπορεί κανείς να αφιερώσει μόλις μισή ημέρα για να την επισκεφτεί.

Τι μπορεί να δει κανείς στη κωμόπολη El Escorial

Η κωμόπολη El Escorial έχει 15.000 κατοίκους και βρίσκεται στο όρος Sierra de Guadarrama. Έχει δε πολύ όμορφους και καταπράσινους κήπους που αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες. Πράγματι, είναι κτισμένη μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Επίσης, το ιστορικό της κέντρο είναι πολύ μικρό. Έτσι, ο επισκέπτης μπορεί να το περιτριγυρίσει με τα πόδια. Ο κεντρικός δρόμος, που ονομάζεται “Floridablanca”είναι γεμάτος με διάφορα ιστορικά κτίρια. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα : Reales Cuarteles, Casas de Oficios και Real Coliseo Carlos III.

Εξάλλου, αξιόλογος είναι ο χώρος που στεγάζει τις παλιές άμαξες, που ονομάζονται “Cocheras del Rey”. Μάλιστα, στο εσωτερικό του υπάρχει και το ομώνυμο μουσείο.

Σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από την κωμόπολη, μπορεί κανείς να επισκεφτεί ένα ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Granjilla de La Fresneda, ένα βασιλικό κυνηγητικό καταφύγιο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και τα παραδοσιακά γλυκά της περιοχής. Πράγματι, μπορεί να γευτεί τις ονομαστές καραμέλες από βιολέτα. Επίσης, τα “bizcochelas”, τα λαχταριστά μπισκότα που παρασκευάζονται με σοκολάτα, κρόκο αυγού και παντεσπάνι.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές En cuentros Españoles και Español En práctica. Με τα βοηθήματα Gramatica della lengua españolaA conjugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=DWk3ZX2Nmis

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.