Η λίμνη Kaindy

Σχολές Καπάτου Η λίμνη Kaindy

Η λίμνη Kaindy είναι ένα θέαμα της φύσης το οποίο δημιουργήθηκε εντελώς τυχαία το 1911 και βρίσκεται στο Καζακστάν. Είναι πολύ μικρή, έχει βάθος 30 μέτρα και βρίσκεται 1667 μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Σε αυτή τη λίμνη υπάρχει ένα δάσος από δέντρα μέσα στα νερά της. Τα δέντρα αυτά, μοιάζουν ότι μεγαλώνουν αντίθετα. Συγκεκριμένα από τα κρυστάλλινα νερά της λίμνης αναδύονται υψηλοί κορμοί δέντρων αντίθετα κάτω βρίσκονται οι φυλλωσιές τους.

Η λίμνη Kaindy φιλοξενεί τουρίστες από τη περίοδο της άνοιξης και όλο το καλοκαίρι και από το Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβρη ο κάθε τουρίστας μπορεί να κατασκηνώσει και να διανυκτερεύσει κοντά στη λίμνη. Αυτός είναι και ο λόγος, που η  λίμνη Kaindy αποτελεί πόλος έλξης τουριστών που έρχονται να θαυμάσουν το φυσικό περιβάλλον της.

Ουσιαστικά είναι ένας τόπος χαλάρωσης, ησυχίας ένα ειρηνικό περιβάλλον όπου βασιλεύει η ηρεμία. Αυτός είναι και ο λόγος που η λίμνη αυτή ανήκει στις προτιμήσεις   των ποιητών όλου του κόσμου.

Αυτό το φαινόμενο της λίμνης δημιουργήθηκε μετά από έναν σεισμό. Οι σεισμικές δονήσεις προκάλεσαν ένα φυσικό φράγμα. Στη συνέχεια το νερό τράβηξε τα κόκκινα δέντρα τα οποία είχαν πέσει κατά τη διάρκεια του σεισμού και πήραν τη μορφή που έχουν και σήμερα.

Η απουσία ψαριών σε συνδυασμό με το κρύο νερό της λίμνης συνέβαλαν στο να μεγαλώσουν και να διατηρηθούν φύκια.

Ακόμη, είναι πολλοί αυτοί που επιθυμούν να κάνουν καταδύσεις και να θαυμάσουν  τον υπέροχο βυθό της λίμνης. Για να συμβεί όμως αυτό απαιτούνται συγκεκριμένες πιστοποιήσεις μιας και ο βυθός έχει αυτή την ιδιαιτερότητα.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την ρωσική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα ρωσικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ρωσικών, καθώς και παιδικά τμήματα ρωσικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=F-eMUiJ3YC8

 

 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.