Η Σουηδία κι οι νέες τεχνολογίες

Σχολές Καπάτου Η Σουηδία κι οι νέες τεχνολογίες

Η Σουηδία κι οι νέες τεχνολογίες είναι άρρηκτα συνυφασμένες.

Η Σουηδία είναι μία χώρα που συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων χωρών, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Ο βασικός παράγοντας που συμβάλλει στο να είναι μία τόσο προηγμένη χώρα είναι το υψηλό βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της. Επίσης, η Σουηδία είναι ένα κράτος με πολλές κοινωνικές παροχές.

Ο σουηδικός λαός είναι ανοιχτός στις νέες τεχνολογίες. Οι Σουηδοί πρόσκεινται περισσότερο από άλλους λαούς της Ευρώπης, στη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Οι Σουηδοί αγαπούν πολύ το περιβάλλον και τη φύση γενικά. Αγαπούν την καλλιτεχνία και το σχέδιο. Έχουν βαθιές παραδόσεις στην υγιεινή διατροφή που χαρίζει καλύτερη ζωή. Έχουν ευαισθησία στα ωραία και άνετα πράγματα.

Ο λαός της Σουηδίας είναι πολύ προοδευτικός και αυτό αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά του. Πολλοί Σουηδοί αντικατέστησαν την αστυνομική τους ταυτότητα βάζοντας κάτω από το δέρμα τους ένα microchip.

Με το τσίμπημα μιας βελόνας βάζουν ένα microchip που είναι τόσο μικρό, όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περίπου 3.000 Σουηδοί το έχουν τοποθετήσει στο χέρι, για να κάνουν τη ζωή τους πιο απλή κι εύκολη.

Τείνουν το χέρι με το microchip για να μπουν στο χώρο εργασίας τους. Το ίδιο κάνουν στο γυμναστήριο, όπου πηγαίνουν να κάνουν γυμναστική. Με αυτόν τον τρόπο δε χρειάζεται να βγάζουν την ηλεκτρονική κάρτα κάθε λίγο και να τη δείχνουν.

Τώρα τελευταία, το χρησιμοποιούν επίσης και στο τρένο. Τα microchip κατακτούν όλο και περισσότερο τους Σουηδούς. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται από τους Σουηδούς από το 2015 και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Από το 1990 το σουηδικό κράτος επένδυσε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας της χώρας. Διαθέτει ένα υπερβολικά γρήγορο internet. Η επιτυχία φέρνει επιτυχία στο χώρο της τεχνολογίας.

Οι νέες τεχνολογίες καλυτέρευσαν τη ζωή των Σουηδών. Οι υπηρεσίες της σουηδικής κοινωνίας είναι υψηλές για να διευκολύνουν τη ζωή των κατοίκων της χώρας τους.

Η Σουηδία ζει εξαιρετικά. Διανύει μία περίοδο δημιουργικότητας. Η αύξηση στον τομέα της τεχνολογίας συνέβαλλε στις επενδύσεις στη Σουηδία.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και τη σουηδική γλώσσα και κουλτούρα.

Στις Σχολές Καπάτου διδάσκεται η σουηδική γλώσσα με πολύ συνομιλία για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πτυχίο σουηδικών ή να μεταναστεύσουν στη Σουηδία για επαγγελματικούς λόγους.

Μαθήματα σουηδικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης online μαθήματα σουηδικών. Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι. Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Ενημερωθείτε για τα νέα θερινά τμήματα αρχαρίων ιταλικών, ισπανικών, τουρκικών και γερμανικών που ξεκινούν σύντομα, καλώντας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.