Η σπηλιά Benagil

Η σπηλιά Benagil

Η περιοχή Algarve είναι μοναδική στο κόσμο 

Οι ακτές της  είναι γνωστές για τις όμορφες φυσικές καμάρες που σχηματίζουν τα βράχια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός φυσικού τοπίου. Υπάρχει μια κρυμμένη παραλία, η σπηλιά Benagilπου λούζεται από  άπλετο ήλιο. Η σπηλιά Benagil  είναι προσβάσιμη για το κοινό μόνο από το νερό.    

Η πόλη Lagos  

Το υπέροχο αυτό σπήλαιο βρίσκεται κοντά στην παραλία Benagil, από την οποία πήρε και το όνομα της η σπηλιά. Η παραλία αυτή είναι στην περιοχή Algarve της πόλης Λάγκος στο νότιο τμήμα της Πορτογαλίας. Η σπηλιά Benagil είναι από τις πιο ξακουστές και πιο φωτογραφημένες. Διαθέτει ένα φυσικό φεγγίτη  που βλέπει σε μια παραλία με σμαραγδένια, κρυστάλλινα νερά και ονομάζεται καθεδρικός ναός. Δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο από τη δράση των κυμάτων της θάλασσας και την διάβρωση.  Όταν η παλίρροια κατεβαίνει, είναι προσβάσιμη με τα πόδια, ενώ όταν ανεβαίνει, με καγιάκ ή με μικρό σκάφος. Η περιοχή έχει υπέροχες παραλίες  και χρυσοκόκκινες  αμμουδιές. 

Η πόλη Lagos είναι κομμάτι του νομού Algarve της Πορτογαλίας και ξεχωρίζει για τα πανέμορφα χωριουδάκια στην περιοχή, με τη πλούσια βλάστηση και τα γραφικά σοκάκια. Είναι μια λοφώδης περιοχή με πλούσιες κοιλάδες .  Εκτός από το κολύμπι και κάθε είδους  θαλάσσια σπορ, η περιοχή είναι ιδανική και για πεζοπορία. Το κλίμα είναι εξαιρετικό σχεδόν όλο το χρόνο καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αφρική. Είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός καθώς διαθέτει πάρα πολλές όμορφες παραλίες και σπηλιές. 

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης, κυρίως των μαθητών μας της ισπανικής γλώσσας, εντάξαμε και την εκμάθηση της πορτογαλικής γλώσσας αλλά και τα πορτογαλικά Βραζιλίας. 

Τα μαθήματα πορτογαλικών και πορτογαλικών Βραζιλίας διδάσκονται από έμπειρο καθηγητή με μητρική γλώσσα τα βραζιλιάνικα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook . Ελάτε στην παρέα μας. Σχολές Καπάτου Ομήρου 13 στην Αθήνα, Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).  

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355. 

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.