Οι εξετάσεις HSK της κινεζικής γλώσσας

Σχολές Καπάτου Οι εξετάσεις HSK της κινεζικής γλώσσας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εξετάσεις HSK της κινεζικής γλώσσας της καλοκαιρινής εξεταστικής περιόδου θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι  για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις θα πρέπει να προσέλθουν στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Οικονομικό Τμήμα, με είσοδο από τον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας.

Για την καλύτερη ενημέρωση διευκρινίζουμε ότι:

Για τα επίπεδα HSK 1, HSK 3 και HSK 5 η ώρα προσέλευσης για την εξέταση είναι 09:00 π.μ.

Για τα επίπεδα HSK και HSK 4 η ώρα προσέλευσης για την εξέταση είναι 12:15 μ.μ.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητά του ή διαβατήριο ή ταυτοπροσωπία, όποιο εξ’ αυτών των αποδεικτικών στοιχείων έχει καταθέσει στα δικαιολογητικά της αίτησής του, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις.

Ο εξεταζόμενος οφείλει να έχει μαζί του για την εξέταση 2 μολύβια 2Β, γόμα και ξύστρα. Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση στυλό.

Πριν την εξέταση, με την επίδειξη ταυτότητας/διαβατηρίου/ταυτοπροσωπίας, θα δοθεί στον συμμετέχοντα το admission ticket για την συμμετοχή του στις εξετάσεις.

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα ενημερωθείτε από τις σχολές μας για την παραλαβή των διπλωμάτων σας.

Οι εξετάσεις HSK της κινεζικής γλώσσας διεξάγονται δύο φορές το χρόνο.

Στις Σχολές Καπάτου διδάσκουμε την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα και στοχεύουμε στην πιστοποίηση HSK. Παράλληλα με τη διδασκαλία της γλώσσας κοντά μας θα μάθετε και τις ιδιαιτερότητες της γραφής της. Αυτό που χαρακτηρίζει την κινεζική γλώσσα είναι τα γνωστά σε όλους ιδεογράμματα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Σε όλες μας τις σχολές διδάσκεται η κινεζική γλώσσα και κουλτούρα.

Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Ενημερωθείτε για τα νέα θερινά τμήματα αρχαρίων ιταλικής, ισπανικής, τουρκικής και γερμανικής γλώσσας. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 8.30 το απόγευμα, στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.