Οι συνήθειες των Κινέζων

Σχολές Καπάτου Οι συνήθειες των Κινέζων

Οι συνήθειες των Κινέζων είναι διαφορετικές από τις δικές μας

Οι συνήθειες των Κινέζων είναι μερικές από αυτές που σας αναφέρουμε παρακάτω.

Οι συνήθειες των Κινέζων όσον αφορά στο κούρεμα και στο ξύρισμα είναι ιδιαίτερες. Ο καλλωπισμός τους  γίνεται από τους πολλούς κουρείς του δρόμου.

Χρησιμοποιούν χήνες στα σπίτια τους για να πιάσουν τους ληστές που θα επιχειρήσουν να τους ληστέψουν τη νύχτα.

Επιπλέον, χρησιμοποιούν στον στρατό 10.000 ταχυδρομικά περιστέρια, τα οποία έχουν πολύ δυνατή όραση, δυνατή φωνή και είναι πολύ επιθετικά.

Ταΐζουν, επίσης, πασχαλίτσες και έτσι τις ελκύουν σε κήπους και θερμοκήπια για να απαλλαγούν από τις ψείρες των φυτών. Πώς τις ταΐζουν; Βάζουν χαρτιά εμποτισμένα με ειδικές ουσίες, οι οποίες τις προσελκύουν.

Οι συνήθειες των Κινέζων στην κουζίνα

Ξέρουμε όλοι ότι το παγωτό φτιάχτηκε στην Κίνα και η συνταγή του ήρθε στην Ευρώπη χάρη στον εξερευνητή Μάρκο Πόλο. Το πιο δημοφιλές παγωτό στην Κίνα είναι αυτό με γεύση πράσινου μπιζελιού.

Η τοπική κινεζική κουζίνα είναι πολύ διαφορετική από των άλλων λαών. Το περιεχόμενο των πιάτων τους είναι ιδιαίτερο. Περιέχει χελώνες, σκύλους, γάτες, βατράχια, κατσαρίδες, κροκόδειλους, καρχαρίες, σκουλήκια, σκορπιούς και ακρίδες, που πολλές φορές είναι ζωντανές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι συνήθειες των Κινέζων μας εντυπωσιάζουν. Πολλοί Κινέζοι κυκλοφορούν έξω με τις πυτζάμες τους. Ανεξαρτήτως ηλικίας πηγαίνουν βόλτα, για καφέ, ακόμα και στο σουπερμάρκετ, φορώντας τις πυτζάμες τους.

Οι Κινέζοι σπάνια καλούν κόσμο στα σπίτια τους.

Οι Κινέζοι δεν αφήνουν ποτέ φιλοδώρημα.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Στις Σχολές μας θα μάθεις σωστά κινεζικά και παράλληλα θα προετοιμαστείς κατάλληλα προκειμένου να συμμετάσχεις στις εξετάσεις και να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό όπλο για το βιογραφικό σου.

Για τους ενήλικες, υπάρχουν οι εξετάσεις HSK, οι οποίες οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, και περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά επίπεδα, από το HSK 1 έως και το HSK 6.

Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι αντίστοιχες εξετάσεις είναι οι εξετάσεις YCT, οι οποίες περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά επίπεδα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.