Πανελλήνιες εξετάσεις ειδικών μαθημάτων

Σχολές Καπάτου Πανελλήνιες εξετάσεις ειδικών μαθημάτων

Πανελλήνιες εξετάσεις ειδικών μαθημάτων 2019

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ένα σχολικό έτος τελείωσε. Οι μαθητές θα βρεθούν και πάλι στα θρανία για τη διεξαγωγή των πανελλήνιων εξετάσεων.

Σχετικά, σας ενημερώνουμε ότι από τις 7 μέχρι τις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Πανελλήνιες εξετάσεις ειδικών μαθημάτων και ημερομηνίες

  • Την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ. οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Αγγλικών.
  • Το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 8.30 π.μ. και 15.30 μ.μ. αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Ισπανικών και των Γερμανικών.
  • Την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών.
  • Την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 8.30 π.μ. θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των Ιταλικών.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η δήλωση εξέτασης σε ειδικό μάθημα είναι υποχρεωτική. Για την εξέταση του/της υποψηφίου/ας στο ειδικό μάθημα και την εισαγωγή σε Σχολές ή Τμήματα που απαιτούν ειδικό μάθημα.

Επίσης, για να μπορέσει τελικά να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α στις διαδικασίες επιλογής για την εισαγωγή σε Σχολές/Τμήματα με ειδικά μαθήματα απαιτείται η επιτυχής εξέταση σε καθένα από αυτά (βαθμολογική βάση το 10 με άριστα το 20).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης 30 λεπτά πριν την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης στην ξένη γλώσσα είναι τρεις (3) ώρες.

Οι καθηγητές των Σχολών Καπάτου σας εύχονται Καλή Επιτυχία!

Στις Σχολές Καπάτου αρχίσαμε από το 1983 να διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πορευόμαστε μαζί με τους μαθητές μας στην κοινή αυτή επιθυμία να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.