Προκήρυξη για τη σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης

Σχολές Καπάτου Προκήρυξη για τη σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη για τη σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη για τη σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης και αφορά την εισαγωγή 40 σπουδαστών.

Μετά από δέκα χρόνια η δεύτερη πρωτεύουσα της χώρας μας, αποκτά και πάλι μία σημαντική σχολή ξεναγών. Η σχολή αυτή σκοπεύει να αλλάξει το χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης.

Στόχος της σχολής είναι να εκπαιδεύσει ικανά αλλά και εξειδικευμένα στελέχη τα οποία θα συμβάλουν, στο να αναδείξουν τον πολιτισμό της χώρας μας. Αυτά τα στελέχη θα είναι καταρτισμένα στη ιστορία του τόπου μας και στην ιστορία της τέχνης. Στελέχη, τα οποία θα μπορούν να επικοινωνούν σε διάφορες γλώσσες της επιλογής τους. Οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε επισκέψεις σε μουσεία, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, σε εκπαιδευτικές εκδρομές, εργασίες και πολλές ξεναγήσεις.

Προκήρυξη για τη σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης και προϋποθέσεις

Οι θέσεις που έχουν προκηρυχτεί για την εισαγωγή σπουδαστών στη σχολή, καλύπτονται σε ποσοστό 70% από αποφοίτους γενικού ή επαγγελματικού λυκείου. Το υπόλοιπο 30% καλύπτεται από πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όλοι οι υποψήφιοι σπουδαστές της σχολής ξεναγών, πρέπει να έχουν πιστοποιημένη την άριστη γνώση επίπεδου Γ2 ( C2) τουλάχιστον μίας γλώσσας, εκτός από την ελληνική.

Σε ότι αναφορά τα δικαιολογητικά των υποψηφίων, αυτά πρέπει να υποβληθούν από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, και πιο συγκεκριμένα, του νέου βιβλίου Incontri italiani Livello B2.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

Στις σχολές Καπάτου μπορείς να διδαχτείς και να τελειοποιήσεις πολλές από τις γλώσσες που δίνουν το δικαίωμα μοριοδότησης για τη συγκεκριμένη σχολή.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.