Τμήματα για υποψήφιους και φοιτητές Ιταλικής φιλολογίας

Σχολές Καπάτου Τμήματα για υποψήφιους και φοιτητές Ιταλικής φιλολογίας

Αν το όνειρο σου είναι να σπουδάσεις Ιταλική Φιλολογία ή αν είσαι ήδη φοιτητής και χρειάζεσαι βοήθεια και καθοδήγηση στις σπουδές σου μπορείς να απευθυνθείς χωρίς κανέναν δισταγμό σε εμάς.

Στις ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΠΑΤΟΥ προγραμματίζονται τμήματα ειδικά για το τμήμα της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α. Η τυπολογία των προγραμμάτων αυτών χωρίζεται σε δυο σκέλη. Το πρώτο πρόγραμμα απευθύνεται στους μελλοντικούς υποψήφιος και έχει ως στόχο την προετοιμασία για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το δεύτερο πρόγραμμα απευθύνεται στους φοιτητές της εν λόγω σχολής  και έχει ως στόχο την προετοιμασία και την καθοδήγηση του σπουδαστή σε πολλά γνωστικά αντικείμενα της Ιταλικής (Γλώσσα, Λογοτεχνία, Ιστορία, Θέατρο, Πολιτισμός, Ιστορία της Ιταλικής Γλώσσας, κ.α.).

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες του εκάστοτε αντικειμένου, των εξετάσεων και οι  δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές. Το περιεχόμενο της διδακτέας του τμήματος που απευθύνεται στους ήδη φοιτητές, καθορίζεται έπειτα από κοινή συνεννόηση με βάση πάντα τις ανάγκες των μελών του.

Η διδασκαλία του αντικειμένου γίνεται από έμπειρούς καθηγητές, αριστούχους του τμήματος που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των μαθημάτων της Σχολής, όπως και τις ιδιομορφίες των εξετάσεων του Ειδικού Μαθήματος. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να κλείσετε ραντεβού και να μιλήσετε με τον Υπεύθυνο Σπουδών των Σχολών μας.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.