Τμήματα προετοιμασίας για σπουδές σε ιταλικά πανεπιστήμια

Σχολές Καπάτου Τμήματα προετοιμασίας για σπουδές σε ιταλικά πανεπιστήμια
Ξεκινούν άμεσα στις Σχολές μας τα τμήματα προετοιμασίας για σπουδές σε ιταλικά πανεπιστήμια. Τα τμήματα περιλαμβάνουν εντατικά μαθήματα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας, καθώς και μαθήματα ορολογίας για όλες τις ειδικότητες. Η ποιότητα σπουδών στα ιταλικά πανεπιστήμια είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ το κόστος ζωής σε μια ιταλική πόλη δεν ξεπερνά το κόστος ζωής σε μια πόλη της ελληνικής επαρχίας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι ολοκληρώθηκαν οι πανιταλικές εξετάσεις  για εισαγωγή στις σχολές Ιατρικής, Κτηνιατρικής και Αρχιτεκτονικής. Το μοντέλο των εξετάσεων για εισαγωγή σε ιταλόφωνα πανεπιστήμια άλλαξε φέτος σε σχέση με την τυπολογία Cambridge που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες εξεταστικές και φάνηκε πιο βατό στην πλειονότητα των μαθητών,  σε αντίθεση με το αγγλόφωνο τεστ της Ιατρικής που παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας. Οι διευθυντές σπουδών των Σχολών μας, καθώς και οι εξειδικευμένοι tutor μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις σπουδές στα ιταλικά πανεπιστήμια, πάντα με το κύρος του ονόματος Καπάτου και την εγγύηση της αποτελεσματικής προετοιμασίας των σπουδαστών από το 1983. Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στη γραμματεία των Κεντρικών μας.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.