Το Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας

Σχολές Καπάτου Το Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας

Η περιοχή Foce πλημμυρίζει από ζωή με το Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας 

Το Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας ζωντανεύει μετά από αρκετά χρόνια οικονομικής κρίσης. Η έναρξη έχει ορισθεί για τις 19 Σεπτεμβρίου και η λήξη στις 24 του ίδιου μήνα. Συγκεκριμένα, λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο της Γένοβας, στην παραθαλάσσια περιοχή του Foce.

Γενικά, αυτές οι μέρες είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση για τη γύρω περιοχή του Foce. Πλημμυρίζει από επισκέπτες, κατασκευαστές πλοίων, πλοιοκτήτες, τουρίστες, λάτρεις των σκαφών και μικροπωλητές. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία των οχημάτων.

Η περιοχή Foce αλλάζει πρόσωπο κάθε Σεπτέμβρη μήνα. Ακούει κανείς τους επισκέπτες να εκφράζονται σε πολλές γλώσσες και να προσέρχονται με βιασύνη στον εκθεσιακό χώρο για να θαυμάσουν από κοντά τα κάθε είδους σκάφη.

Αξίζει να αναφερθούμε στην προετοιμασία της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει τη μεταφορά των σκαφών και την εγκατάστασή τους στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο. Για όλα υπάρχει ένας τέλειος συντονισμός, πράγμα που επαληθεύεται με την έναρξη της έκθεσης.

Το Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας, τα 59 χρόνια παρουσίας και οι συμμετοχές

Φέτος, συμμετέχουν 986 εκθέτες, 1.000 περίπου σκάφη και ιστιοπλοϊκά, 14 νέα brands.  Φουσκωτά powerboat, motoryacht και λοιπά.  Ξεχωρίζει η ναυαρχίδα “Ammiraglia Swam” 78 με μήκος 25,6 μίλια, καθώς και η “Signora del Vento” ( «η κυρία του ανέμου») με μήκος 85 μέτρα.

Η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη, αλλά λόγω χώρου, φέτος αποκλείστηκαν αρκετοί εκθέτες.  Ο πρόεδρος της έκθεσης δεν αποκλείει το γεγονός, του χρόνου να υπάρχει πρόσβαση και στο λιμάνι στο Porto Antico της Γένοβας.

Φέτος η προσέλευση των επισκεπτών είναι πολύ μεγάλη, σχεδόν υπάρχει το αδιαχώρητο. Το εισιτήριο εισόδου μπορεί ο καθένας να το προμηθευτεί και online.  Γενικά, αναμένονται 180.000 επισκέπτες.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, και πιο συγκεκριμένα, του νέου βιβλίου Incontri italiani Livello B2.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, προσφέρονται στις Σχολές μας παιδικά τμήματα για την ιταλική, την κινεζική, την ισπανική και τη γερμανική γλώσσα. Με λίγες ώρες παρακολούθηση την εβδομάδα, έμπειρους καθηγητές, ευχάριστο κλίμα και επιλεγμένες μεθόδους διδασκαλίας, τα παιδιά θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες βάσεις, για να αποκτήσουν ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον τους.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=RT6ObmcDMTU

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.