Το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας

Σχολές Καπάτου Το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας

Το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας είναι πολύ δημοφιλές σε όλον τον κόσμου. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας είναι το καμάρι των Βραζιλιάνων. Πράγματι, είναι γνωστό ότι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας είναι η μεγάλη αγάπη αυτού του λαού.

Για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας ζει ο λαός της, που λατρεύει αυτό το άθλημα. Συγκεκριμένα αναφέρουμε ότι, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του μουντιάλ, όπου έχει πάντα καλή παρουσία.

Πράγματι, αληθεύουν τα όσα λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι, ότι δηλαδή, «η Αγγλία ανακάλυψε το ποδόσφαιρο και η Βραζιλία το τελειοποίησε».

Το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας είναι ένας μύθος. Είναι ξακουστό σε όλο τον κόσμο κι έχει πολλούς οπαδούς παγκοσμίως, επειδή προσφέρει ένα απολαυστικό θέαμα στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

Στη δεύτερη σε έκταση πόλη της Βραζιλίας Rio de Janeiro, υπάρχει το περίφημο στάδιο «Estádio de Maracanã». Το συγκεκριμένο στάδιο, κατασκευάστηκε πριν χρόνια για το μουντιάλ του 1950 και ανακαινίστηκε για το μουντιάλ του 2014.

Μπορεί να φιλοξενήσει 73.531 φιλάθλους, τους ονομαζόμενους Torcedores στην πορτογαλική γλώσσα. Επίσης, έχει εύκολη πρόσβαση με το μετρό της πόλης.

Η πόλη Rio de Janeiro που φιλοξενεί αυτό το στάδιο, είναι η ωραιότερη πόλη της Βραζιλίας. Βασικά, έχει πολύ ωραίες παραλίες που συνορεύουν με το τροπικό δάσος της Βραζιλίας, έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο. Οι παραλίες προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα, που όταν το αντικρίζει ο κάθε επισκέπτης, μένει έκθαμβος.

Ο όρμος του Rio de Janeiro είναι ο πιο ωραίος του κόσμου. Όποιος έχει την τύχη να τον θαυμάσει από ψηλά, συγκεκριμένα από το Pão de Açúcar, κρατά για όλη του τη ζωή αυτή την ανάμνηση.

Εν ολίγοις, το βλέμμα του χάνεται στην ομορφιά του τοπίου και ατενίζει δυο ξακουστές συνοικίες, Copacabana και Ipanema. Εδώ, κατά καιρούς, έχουν γυριστεί πολλές κινηματογραφικές ταινίες, που προβάλλουν την ομορφιά του τοπίου.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης, κυρίως των μαθητών μας της ισπανικής γλώσσας, εντάξαμε και την εκμάθηση της πορτογαλικής γλώσσας αλλά και τα πορτογαλικά Βραζιλίας.

Τα μαθήματα πορτογαλικών διδάσκονται από έμπειρο καθηγητή με μητρική γλώσσα τα πορτογαλικά Βραζιλίας.

Τα μαθήματα πορτογαλικών και πορτογαλικών Βραζιλίας γίνονται στα κεντρικά των σχολών Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και στα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Μαρούσι.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=il2iZ3PlraY

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.