Παιδικά τμήματα κινεζικών

Σχολές Καπάτου Παιδικά τμήματα κινεζικών

Τα παιδικά τμήματα κινεζικών αυξάνονται στην Ελλάδα και γενικά σε όλη την Ευρώπη. Τα παιδικά τμήματα κινεζικών είναι το μέλλον της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Για το παιδί η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σημαίνει «ΖΩ». Σημαίνει επικοινωνία με τους άλλους, ώθηση για μια γρήγορη πρόοδο. Σημαίνει πολλούς επαίνους από τους γονείς του, τους παππούδες του και τους συγγενείς του.

Γιατί τα παιδικά τμήματα κινεζικών όλο και αυξάνονται; Τα οφέλη από την εκμάθηση κινεζικών ή και άλλων γλωσσών είναι αρκετά σημαντικά. Τα παιδιά μαθαίνοντας ξένες γλώσσες γίνονται όλο και πιο δημιουργικά.

Μπορούν κάλλιστα να ανταπεξέρχονται πιο εύκολα στα μαθήματα του σχολείου τους. Επεξεργάζονται πιο καλά τη σημασία των λέξεων. Αποκτούν καλύτερη μνήμη. Έχουν δυνατή αντίληψη. Παίρνουν πρωτοβουλίες. Γίνονται πιο οξυδερκή και πιο επικοινωνιακά.

Γνωρίζουν τη γεωγραφία της χώρας. Ανακαλύπτουν νέους πολιτισμούς, νέα ήθη κι έθιμα. Στο μέλλον θα έχουν βασικό προβάδισμα στον ανταγωνισμό της επαγγελματικής αποκατάστασής τους.

Γενικά, αυτά τα παιδικά τμήματα κινεζικών πλαισιώνονται από παιδιά που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με μία ξεχωριστή γλώσσα. Μία γλώσσα, όχι ευρωπαϊκή, όπως η γερμανική, η ιταλική ή η ισπανική.

Με λίγα λόγια, το ταξίδι της εκμάθησης της νέας γλώσσας αρχίζει από αυτήν την τρυφερή ηλικία. Εδώ εστιάζουμε την προσοχή όλων. Σε αυτήν τη μικρή ηλικία η εξοικείωση με τη γλώσσα γίνεται σταδιακά. Όμως η γλώσσα αφομοιώνεται γρήγορα. Μιλιέται πιο εύκολα κι αυθόρμητα. Με αυτήν τη συνεχή επαφή αυξάνεται το πάθος και το ενδιαφέρον για αυτήν τη νέα κουλτούρα, την κινεζική.

Μια κουλτούρα που απέχει πολύ από τη χώρα του μικρού μαθητή. Βέβαια, βασικό ρόλο στο πρώτο φτερούγισμα των γνώσεων της κινεζικής γλώσσας έχει η πρωταγωνίστρια της τάξης, η δασκάλα των μικρών μαθητών.

Είναι αυτή που θα κάνει την εισαγωγή της κινεζικής γραφής. Μια γραφή από τις πιο αρχαίες του κόσμου. Είναι αυτή που θα πει τις πρώτες λεξούλες. Θα δώσει τις πρώτες κινεζικές εκφράσεις. Θα μιλήσει κινεζικά και θα τραγουδήσει τους τόνους, δηλαδή θα διδάξει την κινεζική φωνητική.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι χρειάζονται τα κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως και τα ζωντανά βιβλία. Βιβλία κινεζικών τα οποία θα προκαλούν το ενδιαφέρον των μαθητών. Τα παιδικά τμήματα κινεζικών είναι η χαρά του καθηγητή, γιατί εκεί αναγνωρίζεται και η δική του εμπειρία, η δουλειά του και τα αποτελέσματά του γενικότερα. Δηλαδή, θα δει ότι οι μικροί του μαθητές επιτυγχάνουν στις εξετάσεις πιστοποίησης της κινεζικής γλώσσας (YCT).

Και φυσικά όλα αυτά μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές. Στις Σχολές Καπάτου λειτουργούν παιδικά τμήματα κινεζικών. Τα μαθήματα κινεζικών γίνονται σε ένα χαρούμενο, ζωντανό περιβάλλον διαμορφωμένο κατάλληλα, ώστε να ανταποκρίνεται στην παιδική ψυχολογία κι οι μικροί μας φίλοι – μαθητές να μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο σε ένα περιβάλλον ασφαλές για μικρά παιδιά.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Ενημερωθείτε για τα παιδικά τμήματα κινεζικών που ξεκινούν από τη νέα σχολική χρονιά καλώντας στο 210 57 67 740.

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.