Εξετάσεις γλωσσομάθειας

Σχολές Καπάτου Εξετάσεις γλωσσομάθειας

Εξετάσεις ΚΠΓ

Οι εξετάσεις ΚΠΓ για την περίοδο Νοεμβρίου 2018, θα διεξαχθούν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 για τα επίπεδα:

α) Επίπεδο Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

β) Επίπεδο Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία  στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ώρα 15:00

 

Εξετάσεις CELI

Οι εξετάσεις CELI για όλα τα επίπεδα ιταλικής γλώσσας για την περίοδο Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν στις 19/11/2018.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως και τις 4/10/2018.

Εξετάσεις DELE

Οι γραπτές εξετάσεις της ισπανικής γλώσσας για την εξεταστική περίοδο του Νοεμβρίου θα διεξαχθούν φέτος το Σάββατο 10/11/2018

Οι εγγραφές για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ανοιχτές και θα διαρκέσουν έως και τις 3/10/2018.

 

Στις Σχολές μας, χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών, προετοιμάζουμε με τον πιο άρτιο τρόπο τους μαθητές μας προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης που επιλέγουν. Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε εξέταση γλωσσομάθειας είναι αρκετά απαιτητική, καθώς περιλαμβάνει όχι μόνο την σωστή γνώση της γλώσσας σε κάθε επίπεδο, όπως αυτή διαφαίνεται μέσω διαφόρων δεξιοτήτων (κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου, γραπτή και προφορική έκφραση), αλλά και τη γνώση των ιδιαιτέρων απαιτήσεων κάθε εξέτασης.

Καθώς προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις, πέρα από την ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων, τους βοηθάμε να κατανοήσουν τη δομή και τις απαιτήσεις κάθε εξέτασης, και μοιραζόμαστε μυστικά και τεχνικές για την καλύτερη δυνατή απόδοση σε αυτή.

Η αποτελεσματικότητα της προετοιμασίας για τις εξετάσεις αποδεικνύεται σε κάθε εξεταστική, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών μας σε αυτές.

Και σε αυτές τις εξετάσεις, ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας καλή επιτυχία! Είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνετε για άλλη μια φορά πολύ περήφανους!

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.