Η Κόκκινη Παραλία Panjin

Σχολές Καπάτου Η Κόκκινη Παραλία Panjin

Η Κόκκινη Παραλία Panjin είναι ένα στολίδι ομορφιάς για την Κίνα. Η Κίνα είναι μια απέραντη χώρα. Από περιοχή σε περιοχή παρουσιάζει μεγάλες διαφορές ως προς την κουλτούρα, την κινεζική γλώσσα, την παραδοσιακή κουζίνα και φυσικά ως προς το περιβάλλον της.

Η Κόκκινη Παραλία Panjin βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Κίνας. Είναι μια παραλία που απέχει περίπου 30 χλμ. από την κινεζική πόλη Panjin. Τα φύκια της (Suaeda) με τα συστατικά που περιέχουν δίνουν στην παραλία αυτό το ξεχωριστό χρώμα. Βρίσκονται στην κοίτη του ποταμού Liaoha, στα βάθη ενός από τα μεγαλύτερα έλη του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, τα φύκια της παραλίας από τον μήνα Απρίλιο μέχρι και το Μάιο είναι χρώματος έντονο πράσινο. Η παρουσία αλατιού ευνοεί το χρωματισμό που παίρνουν τα φύκια. Σιγά σιγά το καλοκαίρι παίρνουν το κόκκινο χρώμα. Τον δε Σεπτέμβριο καταλήγουν στο να έχουν ένα κατακόκκινο χρώμα.

Από το 1988, η Κόκκινη Παραλία, Panjin, είναι προστατευόμενη περιοχή της Κίνας. Οι δε τουρίστες μπορούν να επισκεφθούν μια ορισμένη περιοχή και να θαυμάσουν αυτό το ξεχωριστό θέαμα.

Φυσικά, αυτός ο περιορισμός έχει επιβληθεί για να μπορέσουν να προστατευθούν τα πουλιά και τα ζώα που ζουν στην περιοχή. Εδώ βιώνουν 236 είδη πουλιών και φιλοξενούνται 400 είδη άγριων ζώων με ορισμένα από αυτά να είναι είδη προς εξαφάνιση.

Κυρίως μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου η όλη περιοχή είναι ένας γήινος παράδεισος. Το δε θέαμα την ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι μοναδικό. Οι ακτίνες του ήλιου τονίζουν ακόμα περισσότερο το κόκκινο ρουμπινί χρώμα της παραλίας και αντανακλούν στα γαλάζια νερά της.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα κινεζικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=uh_CjlC1DMs

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.