Η όμορφη πόλη της Σεβίλλης

Σχολές Καπάτου Η όμορφη πόλη της Σεβίλλης

Στις εύφορες προσχώσεις του ποταμού Guadalquivir βρίσκεται η όμορφη πόλη της Σεβίλλης. Είναι η πρωτεύουσα της Andalusia και η τέταρτη πόλη σε πληθυσμό στην Ισπανία.

Η όμορφη πόλη της Σεβίλλης είναι μια από τις πιο ζεστές πόλεις της Ευρώπης και σημαντικός πόλος έλξης για τους τουρίστες. Πράγματι, το ενδιαφέρον για τα μνημεία τέχνης, τις πλατείες και τους καταπράσινους κήπους που κοσμούν την πόλη, είναι πολύ μεγάλο.

Τα μνημεία, όπως η Giralda, ο Καθεδρικός Ναός (Catedral), το Alcázar και το Archivo General de Indias, ανακηρύχθηκαν μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Επιπλέον, η όμορφη πόλη της Σεβίλλης έχει το πιο μεγάλο ιστορικό κέντρο της Ευρώπης. Χαρακτηριστικές πλατείες είναι η Plaza de la Virgen de los Reyes και η Plaza Triunfo. Τριγύρω από το τουριστικό κέντρο της Σεβίλλης βρίσκονται οι συνοικίες Santa Cruz και El Arenal. Με τα γραφικά τους στενά δρομάκια, τις ασύμμετρες πλατείες και τα χαμηλά σπίτια με τον κομψό περίβολο.

Επίσης, η πόλη έχει έντονη νυχτερινή ζωή που ελκύει τους νέους. Προσφέρει διασκέδαση για όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα, η βραδιά στη Σεβίλλη αρχίζει από τις 9.30 και έπειτα, με δείπνο και ποτό στα μπαράκια έως αργά τη νύχτα.

Οι πιο πολυσύχναστες περιοχές είναι η Alameda, η Triana και η Calle Betis. Ιδιαίτερα η Triana είναι η περιοχή που συγκεντρώνει τους λάτρεις του flamenco. Εδώ, κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μουσική και χορό στο δρόμο ή σε μπαράκια, όπου επαγγελματίες του είδους μεταφέρουν μέσα από την τέχνη τους το πάθος του flamenco στους θεατές. Η Alameda είναι η πιο μοντέρνα περιοχή της Σεβίλλης, χωρίς μεγάλες υπερβολές στη διασκέδαση, αλλά με υπαίθρια μπαρ, στα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του.

Άλλη μια γνωστή περιοχή της Σεβίλλης είναι η Calle Betis, που φημίζεται για την επιβλητική της ατμόσφαιρα. Εδώ μπορεί κανείς να πιει ένα ποτήρι sangria και μετά να πάει για χορό. Στους νέους της Σεβίλλης αρέσει να περπατούν στην Calle Betis. Πράγματι, είναι ο πιο σπουδαίος δρόμος της συνοικίας Triana, αμέσως μετά την ομώνυμη γέφυρα.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα. Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=Nan1PhQVwFQ

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.