Ο τενόρος Andrea Bocelli

Σχολές Καπάτου Ο τενόρος Andrea Bocelli

Ο τενόρος Andrea Bocelli είναι ένας από τους πιο διάσημους Ιταλούς τραγουδιστές στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Ο τενόρος Andrea Bocelli είναι διπλωματούχος στο λυρικό τραγούδι (canto lirico) από το ωδείο (Conservatorio di Musica Giacomo Puccini) της ιταλικής πόλης La Spezia, στο νομό της Liguria. Παράλληλα, απέκτησε και το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Pisa.

Αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του για το τραγούδι.

Πράγματι, ο τενόρος Andrea Bocelli κατέκτησε την πρώτη θέση στα top 200 του Billboard. Συγκεκριμένα, με το δίσκο του «Sì», έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων στην αμερικανική αγορά. Μάλιστα, είναι πιο πάνω στην κατάταξη κι από το «A star is born» της Lady Gaga. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στη μακρόχρονη καριέρα του, είναι η πρώτη φορά που πέτυχε μια τόσο σπουδαία διάκριση.

Βασικά, ο τενόρος Andrea Bocelli είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Αμερική. Αυτό ήταν προφανές από την πρώτη του εμφάνιση, με το άλμπουμ «Romanza» που τον έβαλε για πρώτη φορά στο Billboard 200.

Μάλιστα, το κοινό της Αμερικής του έδειξε την αγάπη του, στο κονσέρτο του στο Central Park το 2011, όπου παρακολούθησαν 75.000 θεατές.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι ο Andrea Bocelli συμμετείχε στους εορτασμούς για την εκλογή των προέδρων Bill Clinton, George Bush και Barack Obama, στο Λευκό Οίκο.

Στη διάρκεια της καριέρας του, 8 άλμπουμ του βρέθηκαν στα 10 πρώτα top της Αμερικής. Συγκεκριμένα, δυο φορές ανέβηκε στη δεύτερη θέση, το 2009 με το τραγούδι «My Christmas» και το 2013 με το «Passione».

Στις 28/10/2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Sì». Η τελευταία του δουλειά περιλαμβάνει συνεργασίες με τους: Josh Groban, Dua Lipa, Aida Garifullina, Ed Sheeran και το γιο του Matteo Bocelli. Βρίσκεται επίσης, στο νούμερο 1 των charts της Αγγλίας. Μια διπλή κατάκτηση για έναν Ιταλό τραγουδιστή.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται στην Αθήνα (Ομήρου 13), στη Γλυφάδα, στο Μαρούσι, στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=BunqHrVvy2I

https://www.youtube.com/watch?v=-8S4GttKphg&list=OLAK5uy_mccmoIvhV15bw2XpaeixVJFRpoTJcBhTI

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.