Ucca Dune Art Museum

Σχολές Καπάτου Ucca Dune Art Museum

Το κινεζικό Ucca Dune Art Museum

Ένα ξεχωριστό μουσείο τέχνης είναι το Ucca Dune Art Museum, έδρα του Ullens Center for Contemporary Art. Πράγματι, πρόκειται για κάτι το μοναδικό, γιατί βρίσκεται κάτω από αμμόλοφους που σχηματίστηκαν με την πάροδο χιλιάδων χρόνων. Ένα πραγματικό θαύμα της φύσης.

Το Ucca Dune Art Museum βρίσκεται στην επαρχία Hébĕi, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Κίνας. Και πιο συγκεκριμένα, στην Qinhuanghao, μια παραλιακή πόλη στη θάλασσα Bohai. Είναι ο πιο εσωτερικός κόλπος της κίτρινης θάλασσας. Η περιοχή απέχει 300 χιλιόμετρα από την κινεζική πρωτεύουσα.

Το κινεζικό Ucca Dune Art Museum κι η αρχιτεκτονική του

Το κινεζικό Ucca Dune Art Museum κατασκευάστηκε από την κινεζική αρχιτεκτονική ομάδα Open Architecture και τον ιδρυτή της, τον αρχιτέκτονα Li Hu. Συγκεκριμένα, αυτή η αρχιτεκτονική εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει στην απλότητα, στην αγνότητα και στην καθαρότητα του φυσικού περιβάλλοντος. Επειδή το κτίριο του μουσείου είναι καλυμμένο από άμμο, το εσωτερικό του παραμένει δροσερό ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το ιδιαίτερο αυτό μουσείο εκτείνεται σε μια επιφάνεια 930 τετραγωνικών μέτρων. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα δίκτυο υπόγειων αιθουσών τέχνης από σκυρόδεμα. Συγκεκριμένα, το Ucca Dune Art Museum περιλαμβάνει επτά εσωτερικές και τρεις εξωτερικές σήραγγες. Όλες μοιάζουν σα να είναι στοές σπηλαίων και συνδέονται μεταξύ τους κάτω από την άμμο. Ο χώρος του μουσείου Ucca Dune Art Museum φιλοξενεί μια αίθουσα αναγνωστηρίου και μια καφετέρια. Σε όποια αίθουσα του μουσείου και να βρίσκεται κανείς, έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε καταφύγιο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι χρειάστηκαν τρία χρόνια διαρκών εργασιών για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=zOhoFaqanwE

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.