Στην καρδιά του Μεξικού

Σχολές Καπάτου Στην καρδιά του Μεξικού

Ταξίδι στην καρδιά του Μεξικού

Κάθε άνθρωπος αξίζει να κάνει ένα ταξίδι στην καρδιά του Μεξικού, μια χώρα που όλοι επιθυμούν να επισκεφτούν μία φορά στη ζωή τους.

Ένα ταξίδι στην καρδιά του Μεξικού σημαίνει ξεγνοιασιά, ατελείωτο περπάτημα στα μονοπάτια και ανεβοκατέβασμα στα άπειρα σκαλοπάτια που βρίσκονται παντού. Επίσης, τα θεαματικά γλυπτά σε ταξιδεύουν στο ένδοξο παρελθόν του Μεξικού.

Η πόλη Oaxaca στο Μεξικό φαντάζει στα μάτια του επισκέπτη σαν μία ωραία καρτ-ποστάλ. Είναι μια από τις 31 πολιτείες του νοτιοδυτικού Μεξικού. Πράγματι, φανερώνει την πραγματική εικόνα αυτής της χώρας. Συγκεντρώνει όλα τα χρώματα, τα φώτα και τη γενική ατμόσφαιρα της κεντρικής Αμερικής. Έχει τα πάντα εκτός από τη θάλασσα.

Η καρδιά της πόλης του Μεξικού

Η καρδιά της πόλης του Μεξικού είναι η μεγάλη πλατεία Zócalo, η οποία στο κέντρο της φιλοξενεί έναν κήπο. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, μετά της Ρωσίας. Επιπλέον, τριγύρω της υψώνονται λαμπρά οικοδομήματα της εποχής των κατακτητών (conquistadores). Όπως ο Καθεδρικός Ναός (Catedral Metropolitana de la Ciudad de México) και το Εθνικό ανάκτορο (Palacio Nacional), που ήταν η κατοικία του κατακτητή Hernán Cortés.

Αξίζει να σταματήσει κανείς κάτω από τη σκιά των μεγάλων δέντρων και να θαυμάσει τα πολύχρωμα υφάσματα και φυσικά, να διαπραγματευτεί την τιμή τους. Ταυτόχρονα μπορεί να ακούσει μουσική του δρόμου από τους mariachis, οι οποίοι τραγουδούν τα γνωστά μοιρολόγια.

Μη χάσετε μια επίσκεψη στο Mercado de Abastos. Μια πληθώρα προϊόντων, χειροποίητων αντικειμένων, δημιουργούν μια ποικιλία από αρώματα και χρώματα του Μεξικού. Για το σπίτι μπορείτε να διαλέξετε χαλιά και κουβέρτες ινδικές, αιώρες, αλλά και ξύλινα, πέτρινα ή κεραμικά διακοσμητικά. Επίσης, ποικιλία κεντητών ρούχων καπέλα και τσάντες ψάθινες, καθώς και κομψά ασημένια κοσμήματα, παραδοσιακά και μοντέρνα.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές Encuentros Españoles και Español Enpráctica. Με τα βοηθήματα Gramatica della lengua española, A con jugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=Hxo_JquCkLQ

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.