Οι ισπανικές μελωδίες

Σχολές Καπάτου Οι ισπανικές μελωδίες

Οι ισπανικές μελωδίες αγγίζουν το μεγαλείο του έρωτα!

Οι ισπανικές μελωδίες έχουν κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σ’ όλο τον κόσμο. Βασικά, ο έρωτας είναι ίδιος σ’ όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η μελωδία των τραγουδιών αυτών σε συνδυασμό με τη φωνή των περισσότερων τραγουδιστών είναι αρκετή για να μεταδώσει τα μηνύματά της ακόμα και σε όσους δε γνωρίζουν τη γλώσσα.

Οι ισπανικές μελωδίες, σπουδαία ερωτικά τραγούδια που ξεχώρισαν στο χρόνο!

«El Corazon»: είναι ένα από τα πιο  ρομαντικά ισπανικά τραγούδια που έχει γραφεί ποτέ. Σε σπουδαία εκτέλεση από τον Arno Elias. Ένα αγαπημένο τραγούδι πολλών ερωτευμένων ζευγαριών.

Εs el alma que mi dice que me dice que te sigas…

Είναι η ψυχή που μου λέει που μου λέει να σ’ ακολουθήσω…

«Βésame mucho»: Το τραγούδι ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Emilio Tuero. Η Cesaria Evora ήταν εκείνη που αποθέωσε το κομμάτι με τη μοναδική φωνή της. Χαρακτηριστική η ερμηνεία της και γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Βesame mucho como si fuera esta noche la ultima vez…

Φίλα με πολλές φορές σαν να είναι αυτή η νύχτα η τελευταία φορά…

 «Piensa en mi»:  Tο τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά το 1991, στην ταινία του Pedro Almodóvar «Ψηλά τακούνια»από την Luz Casal. Ήταν αρκετό για να την καθιερώσει ως την επίσημη πλέον μούσα του. Φωνή που σε συγκινεί από το πρώτο λεπτό που θα την ακούσεις…

Si tienes un hondo pesar, piensa en mi…

Aν έχεις μεγάλο πόνο, σκέψου εμένα…

«La bella Maria de mi amor»:  Το ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Antonio Banderas  στην ταινία «Τhe Mambo Kings». Ένα τραγούδι που σου προκαλεί μεγάλο πόνο. Ο πρωταγωνιστής αποχαιρετά το μεγάλο έρωτα της ζωής του…

Se llego de nuevo amar, no hay razon, proque cambiar…

Kι αν ακόμα ξαναερωτευτώ, δε θα υπάρχει λόγος, γιατί τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει…

«Quierer»Κάθε στίχος του τραγουδιού αυτού αποτελεί ωδή στον έρωτα. «Ν’ αγαπάς για να μπορείς ν’ αγωνίζεσαι κόντρα στον άνεμο και να πετάς για ν’ ανακαλύπτεις την ομορφιά της θάλασσας… Ν’αγαπάς και να μπορείς να μοιράζεσαι αυτή τη δίψα για ζωή… Το δώρο που μας δίνει η αγάπη είναι η ίδια η ζωή…, μας τραγουδά η Francesca Gagnon με τη ανεπανάληπτη φωνή της.

Quierer dentro del corazón sin pudor sin razón…

Να ερωτεύεσαι μέσα από την καρδιά σου, χωρίς ντροπή, χωρίς λογική…

Η λύτρωση του έρωτα σε στίχους ερωτικούς και μελωδίες μοναδικές!

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, από τις σειρές En cuentros Españoles και Español En práctica. Με τα βοηθήματα Gramatica della lengua española, A con jugar, καθώς και το λεξικό ισπανικής γλώσσας.

Μαθήματα ισπανικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ισπανικών, καθώς και παιδικά τμήματα ισπανικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=WWvyouyatrs

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.