Η συγγραφέας Camilla Läckberg

Σχολές Καπάτου Η συγγραφέας Camilla Läckberg

Η συγγραφέας Camilla Läckberg, μια διάσημη συγγραφέας

Η συγγραφέας Camilla Läckberg είναι η πιο διάσημη Σουηδή συγγραφέας στην Ευρώπη. Πράγματι, οι αστυνομικές ιστορίες της έχουν ευρύ κοινό ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες. Μάλιστα, τα τέσσερα πρώτα βιβλία της γυρίστηκαν ταινίες και προβλήθηκαν στη σουηδική τηλεόραση, το φθινόπωρο του 2007. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει γράψει και δυο βιβλία μαγειρικής.

Η συγγραφέας Camilla Läckberg μένει στη Σουηδία, γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Göteborg. Η συγγραφική της καριέρα είναι πολύ επιτυχημένη, αφού οι πωλήσεις των βιβλίων της ξεπερνούν τα 23.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Η συγγραφέας Camilla Läckberg και τα διηγήματά της

Τα διηγήματά της συγγραφέα Camilla Läckberg θυμίζουν ένα πανέμορφο και ήσυχο χωριουδάκι, που ονομάζεται Fjällbacka. Βρίσκεται 140 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Göteborg, στην ακτή της σουηδικής επαρχίας Bohuslän. Το χωριό Fjällbacka υπάρχει από τον XVII αιώνα.

Βασικά, είναι ένα χαρακτηριστικό ψαροχώρι της Σουηδίας. Μάλιστα, αποτελεί τουριστικό προορισμό για τους Σουηδούς. Πράγματι, το καλοκαίρι φιλοξενεί πάνω από 15.000 επισκέπτες, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοί του είναι μόλις 800. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η παγκοσμίως γνωστή Σουηδή ηθοποιός Ingrid Bergman επέλεγε το συγκεκριμένο χωριό για να περάσει τις διακοπές της. Έτσι, η κεντρική πλατεία του χωριού πήρε το όνομά της.

Η συγγραφέας Camilla Läckberg κατάγεται από το χωριό Fjällbacka. Έτσι, η πλοκή των αστυνομικών της έργων ξετυλίγεται εδώ. Πολλά εγκλήματα αλλά και διάφορες ιστορίες αγάπης διαδραματίζονται στο μικρό χωριό με τα ξύλινα σπιτάκια. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα μέρη που περιγράφει η διάσημη συγγραφέας. Γενικά, πρόκειται για ένα ήσυχο χωριό που αξίζει να επισκεφτεί κανείς, έστω και μια φορά στη ζωή του.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και τη σουηδική γλώσσα και κουλτούρα.

Μαθήματα σουηδικών, ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα, διδάσκονται από αρχάριο επίπεδο Α1 έως επίπεδο προχωρημένο C2. Συγκεκριμένα, παρέχουμε μαθήματα Σουηδικών προετοιμασίας για πιστοποιήσεις της σουηδικής γλώσσας, δηλαδή SWEDEX στα επίπεδα A2, B1, B2 και TISUS C1. Test in Swedish for University Studies της Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=oVRV6Tn3FaI

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.