Ο θρίαμβος της Ferrari

Σχολές Καπάτου Ο θρίαμβος της Ferrari

Ο θρίαμβος της Ferrari από τον Charles Leclerc 

Ο θρίαμβος της Ferrari πραγματοποιήθηκε. Νίκησε στη Monza το δεύτερο μετά από 9 χρόνια Gran Premio. Ο θρίαμβος της Ferrari έγινε με τον πιλότο Charles Leclerc (16 Οκτωβρίου 1997) από το Μόντε Κάρλο.

Κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μέτρο της πίστας και κατάφερε να αντέξει στην επίθεση που δέχτηκε από τη Mercedes. Πράγματι, ο θρίαμβος της Ferrari έλαμψε με έναν φανταστικό αγώνα που έκανε ο νεαρός πιλότος της, ο οποίος ίσως γίνει και ο πρωταθλητής του κόσμου.

Ο θρίαμβος της Ferrari, ένας ομαδικός θρίαμβος

Την τελευταία φορά της νίκης της Ferrari είχε ανέβει στο βάθρο ο Fernando Alonso κρατώντας αυτός «lo champagne»,  τη σαμπάνια. Ακριβώς όπως συνηθίζεται να γίνεται. Τα λόγια του Προέδρου της Ferrari John Elkan ήχησαν στο τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το να νικήσουμε στη Monza, στην έδρα μας, μπροστά σε όλους τους οπαδούς μας, είναι κάτι το εξαιρετικά συγκινητικό. Είναι το καλύτερο δώρο με το οποίο μπορούμε να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια».

Εκτός των άλλων αναγνώρισε την ικανότητα του Charles. Έδωσε συγχαρητήρια στον Mattia Binotto και σε όλη την ομάδα,  «Scuderia Ferrari», για αυτήν τη νίκη. Ήταν μία ξεχωριστή μέρα για όλους.

Ο νεαρός πιλότος μιλάει ιταλικά, έχει χιούμορ κι αγαπά την Ιταλία. Το κορίτσι του έχει ρίζες από τη Νάπολη και του αρέσει πολύ η πίτσα της Νάπολη. Είναι ο δεύτερος πιο νέος πιλότος στην ιστορία της Ferrari, μετά το Ricardo Rodriguez.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus, και πιο συγκεκριμένα, του νέου βιβλίου Incontri italiani Livello B2.

Μαθήματα ιταλικών διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online ιταλικών, καθώς και παιδικά τμήματα ιταλικών.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, προσφέρονται στις Σχολές μας παιδικά τμήματα για την ιταλική, την κινεζική, την ισπανική και τη γερμανική γλώσσα. Με λίγες ώρες παρακολούθηση την εβδομάδα, έμπειρους καθηγητές, ευχάριστο κλίμα και επιλεγμένες μεθόδους διδασκαλίας, τα παιδιά θα ξεκινήσουν με τις καλύτερες βάσεις, για να αποκτήσουν ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον τους.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=VKlrEKTGt54

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.