Βόλτα στον ποταμό Li

Σχολές Καπάτου Βόλτα στον ποταμό Li

Βόλτα στον ποταμό Li, σε ένα μαγευτικό τοπίο

Mία βόλτα στον ποταμό Li είναι μία φανταστική εμπειρία για όσους έχουν τη δυνατότητα να τη ζήσουν από κοντά. Είναι ένα από τα πιο γραφικά τοπία όλης της Κίνας. H βόλτα στον ποταμό Li περιλαμβάνει πρωτόγνωρα τοπία, με απίστευτους λόφους, απέραντα λιβάδια με μπαμπού, εντυπωσιακές σπηλιές. Επίσης, χωριουδάκια με πολλές φυτείες, στα οποία ανθίζει η γεωργία, βασική απασχόληση των κατοίκων.

Ένα κινέζικο τραγούδι περιγράφει αυτό το μαγευτικό τοπίο λέγοντας, ανάμεσα στα άλλα, ότι ο ποταμός Li είναι «μία μεταξωτή πράσινη κορδέλα» τονίζοντας έτσι το φυσικό τοπίο της περιοχής. Τα νερά του ποταμού είναι πεντακάθαρα, τόσο που διακρίνεται στα βάθη του κι ο πυθμένας με τους βράχους του. Στη βόλτα στον ποταμό Li απαιτείται πάντα η φωτογραφική μηχανή, ώστε να μπορεί ο καθένας να απαθανατίσει τα ανεπανάληπτα τοπία της ανατολής. Το τοπίο του ποταμού Li αναπαρίσταται στο πίσω μέρος του κινεζικού νομίσματος των 20 Yuan. Επίσης, έχει επιλεχθεί ως ένα από τα δέκα υδάτινα θαύματα του National Geographic.

Πόλος έλξης επισκεπτών η βόλτα στον ποταμό Li

Το πιο ωραίο τμήμα της διαδρομής του ποταμού είναι από την περιοχή Yangoshuo μέχρι την περιοχή Xingping. Φυσικά, είναι η πιο δημοφιλής ως προς την επιλογή των επισκεπτών. Ο τουρίστας μπορεί να θαυμάσει τους χωρικούς που δουλεύουν στους αγρούς. Μπορεί, επίσης, να συμμετάσχει στο ψάρεμα των κορμοράνων. Αυτό το είδος ψαρέματος, είναι μία παράδοση στην Κίνα.

Επίσης, η βόλτα στον ποταμό Li μπορεί να πραγματοποιηθεί με ειδικές παραδοσιακές σχεδίες, οι οποίες φιλοξενούν τέσσερα ή έξι άτομα.

Η Κίνα είναι μία από τις πιο πλούσιες χώρες, που φιλοξενούν πολλά είδη πουλιών. Πάνω από 1.300 περίπου, δηλαδή το 14% του παγκόσμιου συνόλου. Ονομαστή είναι η μεγάλη ποικιλία φασιανών, πάνω από 185 είδη. Ο ναός των αποδημητικών πουλιών στην ακτή της «Κίτρινης θάλασσας» και του κόλπου της Bohai, στην Κίνα, ανήκει στην Εθνική κληρονομιά της UNESCO.

Στις Σχολές Καπάτου από το 1983, διδάσκουμε την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα. Κατόπιν ζήτησης των μαθητών μας διδάσκουμε και την κινεζική γλώσσα και κουλτούρα, με διδακτικό υλικό των Εκδόσεων Primus.

Μαθήματα κινεζικών για όλα τα επίπεδα διδάσκονται σε όλες τις σχολές μας. Παρέχονται επίσης μαθήματα online κινεζικών, καθώς και παιδικά τμήματα κινεζικών.

Στις Σχολές μας θα μάθεις σωστά κινεζικά και παράλληλα θα προετοιμαστείς κατάλληλα προκειμένου να συμμετάσχεις στις εξετάσεις και να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό όπλο για το βιογραφικό σου.

Για τους ενήλικες, υπάρχουν οι εξετάσεις HSK, οι οποίες οργανώνονται από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, και περιλαμβάνουν 6 διαφορετικά επίπεδα, από το HSK 1 έως και το HSK 6.

Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, οι αντίστοιχες εξετάσεις είναι οι εξετάσεις YCT, οι οποίες περιλαμβάνουν 4 διαφορετικά επίπεδα.

Βρείτε τις σχολές μας στο facebook κι ελάτε στην παρέα μας. Οι σχολές μας βρίσκονται Ομήρου 13 στην Αθήνα, καθώς και τα παραρτήματα των σχολών Καπάτου Γλυφάδα (Λαζαράκη 27), Νέα Σμύρνη (Κων/νου Παλαιολόγου 14), Περιστέρι (Παν. Τσαλδάρη 10), Μαρούσι (Ερμού και Πλαστήρα 15).

Σχολές Καπάτου: ιταλικά, ισπανικά, , τουρκικά, ρωσικά, πορτογαλικά, γερμανικά και σουηδικά.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 38 03 355.

https://www.youtube.com/watch?v=h-2onXDKrHU

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.
Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ αποδέχεστε την χρήση τους.